Kunpa vain olisin voinut arpoa joululahjaksi teille jokaiselle kasan koruja, mutta sepä näissä arvonnoissa on aina vähän jotenkin surullista, että lopulta ei vain mitenkään voi ilahduttaa palkinnolla kaikkia.

Onneksi tällä kertaa kuitenkin edes kahta! Ja minusta tuntuu että arpakoneen kanssa oli tällä kertaa myös jokin suurempi voima mukana ja minulla on hyvä fiilis voittaneista.
Toivottavasti tästä arpaonnesta on heille jotain pientä iloa näin joulun alla.

Voittaneiden kommentit ovat seuraavat:

”Itse olen suunnitellut hankkivani itselleni jonkin korun, jolle itse asiassa tiedän tarinan jo valmiiksi. Joko se olisi kaulaan ripustettava risti muistoksi viime kuussa pois nukkuneelle äidilleni tai jokin muu koru merkiksi itselleni siitä, että olen selvinnyt äidin pois menosta suhteellisen hyvin ja siksi haluaisin yksinkertaisesti juhlistaa elämää ja siitä nauttimista.
Jaan myös mielipiteesi sen suhteen, että tuntuu etteivät ihmiset enää osta toisilleen niin paljon koruja kuin nämä ansaitsisivat”.

 

”Toivoisin saavani äitille Marc by Marc Jacobs kellon MBM3242. Äiti on oikea supernainen, toivon että minusta tulisi äitinä edes puoliksi yhtä kova mimmi kuin hänestä. Kenenkään ei tulisi kokea niitä asioita, joita äitini on joutunut käymään läpi. Se, että kaikesta selviää niin vahvana ja upeana kuin äiti, kertoo jotain <3 koska äiti laittaa jatkuvasti muut itsensä edelle eikä hemmottele itseään, tahtoisin tehdä sen nyt. Opiskelijana kelloon ei varmasti olisi omaa rahaa, mutta rukoilen että saisin tuotua äidin jouluun valoa ja onnea tätä kautta”.

 

 

Onneksi olkoon kommenttien kirjoittajile ja erityisen paljon haleja ♡
(Kurkatkaa sähköpostiinne, olen laittanut teille mailia). 

Ja kiitos vielä kaikille muille osallistumisesta. Ihanaa viikonloppua! 

Kommentit (3)

Eve

Meni kyllä palkinnot oikeaan osoitteeseen! Aivan liikuttui itsekin noita lukiessa <3

Karo

Oih tulipa hyvä mieli, että juuri nämä olivat voittajat, niin oikeisiin osoittesiin! <3 Täälläkin ihan liikututtiin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram