Statement koruihin jotenkin hurahtaa.
Löysin Zarasta sinikivisen, värikkäästi punotun sellaisen. Pidän sitä tosin väärinpäin koska toisella puolella on pieniä tekotimantteja. Ne tuovat mieleeni ihan ylä-asteen halvat korvakorut missä neliönmallisia pikku timantteja oli jonossa roikkumassa. Jokainen luokkamme tyttö käytti niitä. Jopa sen jälkeen kun suurin osa timanteista oli tippunut ja itse runko ruostunut.

Voi niitä aikoja - Ruostuneet korvakorut korvissa, tukka tiukalla ja erittäin lakkaisella ponnarilla, Carharttin college-paita päällä, Eastpakin reppu roikkui pepussa asti ja DC:t löysästi jalassa.

Eniten minua mietityttää kaikessa tässä hehkeydessä kuitenkin vain se, että miten ne timanttikorut edes sopivat tuohon kokonaisuuteen?

Koru Zara // Takki HM // Paita Zara //Housut GT // Saappaat DKNY

Kommentit (21)

Liv

Kyllähän sinä tiedät, että me halutaan kuva myös siitä toisesta puolen :)

Minul oli yläasteella semmoset violetit käärmeennahkapöksyt,- jotain kangasta siis kuitenkin. Ne ne vasta kauheat oli :-D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahaah :D Ehkä voin vilauttaa sitä vielä joskus :D

Ja voi eeii miten ihanan kuuloiset käärmeennahkapöksyt! Minulla oli sateenkaaren väriset trumpettihousut joskus! (ala-asteella tosin).

Minna

Aluksi ihastuin samantien tuohon koruun, mutta myös tuohon aivan ihanan väriseen paitaan! :) Niin lämmin ja syvä sävy :)
Ja allekirjoitan kyllä tuon lauseen "Statement koruihin jotenkin hurahtaa" Todellakin! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minustakin! Ihastuin siihen myös heti kun näin Zaran henkarissa, vaikka usein en tuon värisiä juttuja omistakaan :)

Vierailija

Tarviiko kaiken aina sopiakaan yhteen? En mä mieti että sopiiko mun vaatteet yhteen. Puen vaan päälle mitä mieli tekee,eikä koskaan silti näytä mielestäni mitenkään pahalta

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei tietenkään tarvitse, eikä varsinkaan tuolloin nuorena tarvinnut :) Kunhan vain hymähdin sitä mielikuvaa minusta rennoissa skeittivaatteissa, mutta timanttikorut korvissa.

Nykyään kun tykkään enemmän pukeutua, myönnän kyllä että katson useimmiten miten vaatteet sopivat yhteen. Se ei kuitenkaan tarkoita että tekisin niin aina, tai että muiden pitäisi niin tehdä.

Katrina

Ois kiva jos joskus tekisit postauksen sun tyylin kehityksestä ja kaikista mokailuista pukeutumisen ym suhteen! :) Mikään ei ole hauskempaa kun naureskella vanhoille muotivillityksille, jotka useimmiten sattuvat vielä olemaan todella hirveitä näin jälkeenpäin ajateltuna :D

vilmu

todella kaunis koru ja sopii sun tyyliin:) pakko vielä sanoa että tykkään sun blogista tosi paljon! tää on aina päivän piristäjä ja samalla inspiroiva, sulla on kauniit asukuvat ja hauskoja juttuja ja selityksiä, joihin voi itsekin samaistua. jatka samaa rataa ja tee omaa juttuas, se toimii:) ihanaa kun olet niin aito!

Hanna

Wau, eipä voi muuta kun ihailla tota sun kroppaa..!
Vaatteesi tässä postauksessa korostivat sitä jotenkin niin ihanasti, että oli pakko tula kehumaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram