Kesä on ihanaa aikaa, kun voi huoletta löntystellä släbäreillä, liihottaa kesämekossa ja tiirailla maailmaa pitkälle iltaan aurinkolasien takaa. Kesällä laittaudun aina todella paljon vähemmän kuin muulloin. Kesä on sellaista varvassandaali, rusketusrajat, luonnonkiharat, pitsimekko –aikaa.

Milloin viimeksi olen käyttänyt edes korkokenkiä? En edes muista ja tavallaan niin paljon kuin pidänkin siitä, on korkokenkiäkin välillä ikävä. Ehkä tänään lauantain kunniaksi koitan pitkästä aikaa seisoa kymmenen senttiä normaalia ylempänä. Ehkä koitetaan mennä muualle kuin rantaterassille. Ehkä jaksamme jopa yökerhoon. 
 


 

Nämä kuvat on otettu monia viikkoja sitten, kun käväistiin Kappelissa - pidän niiden terassista. Jos jonnekin yökerhoon kesällä tosiaan pitää mennä, niin mieluiten sellaiseen, missä voi nauttia isolla terassilla myöhään kesäyöstä :) T-paita - Kenzo
Hame - TopShop
Kengät - Zara
Takki - BikBok
Laukku - Céline Kuvat: Mungolife

Kommentit (9)

L

Todella kiva asu! Mitä kokoa kenzon paitasi on ja mistä olet sen löytänyt? Yritin selata vanhoja postauksia mutta ei heti tullut vastaan. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sitä ei olekaan tainnut täällä ennen näkyä :) Paita on kokoa S (mutta solmittu edestä pienelle solmulle, ja näyttää siksi tiuksemmalta) ja ostettu Beam storesta erottajankadulta Helsingistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat