En ole vieläkään päässyt yli korkeavyötäröisistä farkuista, mutta tunnen ehkä, että aika on lähellä.
Vuosi taaksepäin jos olisin törmännyt näihin uusiin kaksilahkeisiini, olisin luultavasti tehnyt sellaisen hieman vajaan hyppy/kiljaisu kombon, mutta nyt kasvoilleni ilmaantui vaan vieno hymy (ei ääntäkään ja jalat pysyivät maassa, se kertoo jo jotain).

Jokatapauksessa olin silti aika iloinen löydöstäni- näitä kuitenkin kun olen joskus niiin etsinyt.
Muistin myös miten moni teistä on kysellyt aikaisempien korkeavyörtäröisteni perään, joten kaikki joilla vastaavat on vielä hakusessa ja jos kelpuutat Onlyn housuja, niin siellä niitä nyt ainakin on.
 

 Näet muuten vain joitain hallusinaatioita, jos luulet, että minulla on kahdet farkut päällekkäin- nämä tekevät sitä, (erittäin paljon, tai okei se näyttää juuri siltä!) mutta annetaan tuo anteeksi, ne ovat kuitenkin mukavat jalassa, eivät litistä takapuolta aivan niin pannukakuksi kuin muilla farkuillani on tapana ja olivat ööh aika halvat? Tai kalliit. Kysehän ei kuitenkaan ole nyt mistään Leviksistä, vaan leggins/treggins/farkkusotkuista.
Hintaa oli 39,95€

Kommentit (26)

Anonymous

Voi kun kivat! Oispa ollu vielä takaakinpäin kuva, että ois nähny kunnolla noi takataskut. Pitää varmaan itsekin mennä koittamaan :)

Anonymous

Mikä noiden farkkujen malli/nimi on? Olen tuollaisia etsinyt hiki otsalla =D Aivan liian täydelliset!

Anonymous

Aivan ihanat farkut! Toivottavasti löydän vielä itsellenikin samanlaiset!:P ja hei, minä oon aina halunnut kysyä tätä sinulta ja nyt kysyn melkosen suoraan! Oletko sinä ottanut botoxia ylähuuliisi sillä voivatko aidot huulet törröttää noin paljon? :D ethän loukkaantunut tästä kysymyksestä ja vastaathan rehellisesti!:)Terv: Kaimasi Julia!

Anonymous

Voi eeei, mikäköhän farkkujen malli on? Oon ettiny tuommosia vastaavia ja nyt illalla pitäis lähtee Oulu kääntämään ympäri, mut helpottais jos tietäis kysellä oikeeta mallia =) Onlyn sivuilta ei löytynyt nuita :O

Anonymous

mietin et minkälaiselle vartalolle noi korkeevyötäröiset sopii? itellä on pitkät ja hoikat jalat, lantio on levee ja peppua ei kauheesti oo..

Anonymous

gina tricossa on melkein samanlaisia just nyt ja ne on ehkä vielä kivemmat kuin nuo

Julia

Kiitos ihanista kommenteista kaikille :)Farkkujen malli oli muistaakseni Funky super highwaist :)Ja sinä kaimani Julia: En tietenkään loukkaantunut ja ei en ole ottanut botoxia ylähuuliini :D Ei tulisi mieleenkään edes harkita mitään vastaavaa.

CHIC

Tääl on toinen tollasiin farkkuihin täysin hurahtanut. Ne on mukavat, imartelee vartaloa ja kaiken lisäks on maailman parhaat hävittämään mahdolliset jenkkikset, eli ne toimii myös tiukan paidan kaverina. Oltiin muuten kesällä samaan aikaan baarissa ja hymyilytti ku meillä oli presis samat vaatteet, tollaset farkut+simppeli toppi, mulla vaan eri värinen :)

Anonymous

oot kyllä upea näky, lauri on onnenpekka.;)voitko tehdä joku kerta sellaisen "kysymys postauksen", jossa sulle saa esittää kysymyksiä ja tietysti ite valkkaat mihin haluat vastata. niitä on niin mukava aina lukea!

Anonymous

olet kyllä ihan hävyttömän kaunis. ehdottaisin missikisoja sulle jos sen taso ei olisi laskenut niin alas nykyään. öljyssä kieriskelevät autokorjaamohorot ei oo kyllä sun juttus. 10-15 vuotta sitten oisit niittänyt mainetta ja kunniaa tasokkaalla misseydellä ;D tajusitkohan mun pointin tästä öhköh

Nanne

Ei hitsi, noita pitää kyllä käydä metsästämässä kaupoista pian! Oon ettiny tässä jo melkein vuoden uusia korkeavyötäröisiä farkkuja, kun edelliset meni jo repeämään ja pääsi sitten shorseiksi. Kiitti vinkistä vielä! :)

hheidi

Mua periaatteessa kiinnostais kokeilla korkeavyötäröisiä farkkuja, vaikka en oo niistä koskaan pitäny. Ja syy siihen, ne litistää mun ylpeyden aiheen omassa muuten laihassa kropassa, nimittäin pyllyn! Miltä nuo näyttää takaa päin?

Julia

Chic,Aivan! haha mulla oli ne varmaan joka ilta päällä :DMelinda,On kyllä kivat.Anonyymi,Pitääkin luettaa Laurille tuo kommentti :) Olen jo tehnyt sellaisen. Löytyy sivupalkin tunnisteista kohdasta vastaukset. Tosin voisi olla jo korkea aika tehdä uusikin.Anonyymi,hahha, ihana ja tajusin pointin :) Musta tulisi luultavasti kyllä surkea missi. Varmaan koko kansa kauhistelisi ja lehdet kaivaisi ties mitä kakkaa esiin.Nanne,Oleppa hyvä vaan, huomasitko että eräs lukija kertoi niitä nyt kuulemma olevan myös ginatrivotissa. Itse en ole katsastanut niitä vielä, mutta eiköhän joko sieltä, tai sitten onlystä löydy.Hheidi,Mun mielestä korkeavyötäröiset tekee nimenomaan oikeutta pepulle. Käy ihmeessä kokeilemassa, jo svaikka peppu jäisikin "pustyyn" :D Minusta näyttävän hyviltä takaakin päin.Anonyymi,26 muistaakseni.

Anonymous

minusta tuntuu että oisit oikea henkilö suosittelemaan minulle jotain hyvää ruoka/salaatti paikkaa helsingissä keskustan tuntumassa, joten onnistuuko? Melkolailla kaikkiruokainen olen, mutta eniten iskee ruokaisat salaatit, mutta myös "oikea" ruoka käy! Mieluiten jokin kohtuuhintainen! :)

Anonymous

Hahah. Vähän epäilinkin ettet loukkaannu.. mutta tosiaan, oot luonnostaan kyllä niin täydellinen! Olen kateellinen pakko sanoa! Juuri nuo huulet, olet laiha ja isot tissit! :D takamuksesta en tiedä koska et ole laittanut kuvia täältä sinusta takaapäin:D kyllä minäki niin hullulta kuulostan tässä...:D Mut minä puhun asiaa! :D

Julia

Anonyymi,Heii anteeksi missasin salaattikysymyksesi kokonaan!Itse tykkään syödä salaattini Ravintola teatterissa (sellainen valikoi itse täytteesi) tai Torissa lohi tsatsiki salaattia. Myös kitchissä on ihania vähän ja erilaisia salaatteja.Night at vogue,kiitos, kiitos :)Anonyymi,äh päh, kuule katsotaan viiden vuoden päästä kun geenit tekeekin tepposet ja mun "en liho-kroppani" muuttuu kuukaudessa kolminkertaiseksi :Dkiitos piristävästä kommnetista

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram