Valkoinen hame, minkä joskus hankin JC:n alennusmyynneistä oli täysin unohtunut kaappini perälle. Osittain tahallisesti, nimittäin hameen alla oleva alushame oli aivan laittoman lyhyt ja koska päällimmäinen kangas on läpinäkyvää oli lopputulos mitäs muutakaan kuin puoliksi näkyvä takapuoli.
(Tämänhän olisin huomannut jo sovituskopissa, jos sinne olisin ikinä jaksanut raahautua).

Tänään koitin taas pitkästä aikaa sovittaa tuota hametta päälleni, mutta eihän se homma vaan toiminut. Kaikessa luovuudessani kiskaisin sitten vanhan valkoisen tuubitopin itselleni toiseksi ja peittävämmäksi alushameeksi. Loistava ideahan se oli - ainakin siihen asti kunnes toppi lähti rullautumaan ylöspäin ja minä jouduin kiskomaan sitä jatkuvasti käsi hameen alla alas päin.

Ajan kanssa teen tuolle hameelle vielä kokonaan uuden alushameen, ihan oikean ja ompelen sen siihen kiinni ja pistän jonkun kiristysnauhan ja.. Niin.

Kommentit (25)

reetta v.

Mulla on tuo hame mustana ja välillä tulee kyllä hiukan ongelmia lyhyen alushameen kanssa. Pitäisi varmaan kehitellä joku patenttiratkaisu, että voisi käyttää ilman vilauttelupelkoa. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, aivan :) Minäkin olisin voinut ostaa hameen S-koossa jos siinä olisi ollut enemmän pituutta. Tuo XS:n alushame ei ihan oikeasti voi peittää kenenkään takapuolta!

Mirre

Haha :D Ihana! Ihan hyvä idea sinänsä tuo tuubitoppi alushameena :D Sulla on tosi hieno tyyli. :) En ikinä löydä mistää noin upeita vaatteita, mitä sulla on. En tiedä, mikset osaa katsella niitä. Käyn varmaan väärissä kaupoissa :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En minäkään muutamia vuosia taaksepäin koskaan löytänyt mitään :D Nyt on helpompaa ostella vaatteita kun tuijottelee enemmän muotiblogeja, muotilehtiä, saa enemmän ispiraatioita näin ja on kai rohkeampikin valinnoissaan.
Zarasta, gina tricotista ja hm:stä löytyy jo ihan perus tarvikkeet :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos vinkistä! Täytyy kokeilla :)
Minulla oli kotona yksi ttuollainen pitkä tuubimekko, mitä kokeilin, mutta se oli liian paksu ja hieman liian väärän värinen. Näkyi hameen alta rumasti.

Alice

Hyvä hame muuten, paitsi se alushameen lyhykäisyys tuottaa ongelmaa. Itselle on ainakin tuskallisen vaikeaa kaivaa ompelukone esille ja alkaa ompelemaan, vaikka olen ompelua opiskellut. Kamala kasa pienennettäviä ja tuunattavia odottaa hyllyllä..

- Alice

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Sama täällä! (siis sen tuunausta odottavan kasan kanssa, ompelun taso nyt ei ehkä ole ihan samaa luokkaa kanssasi). :D

Janna

Ehkä tuohon kävisi alle sellainen perus H&M:n trikoohame. Pysyvät aika hyvin paikallaan, vaikka trikoota ovatkin ;)

emmiC

Oi, ihana hame ja ihana sinä ! :)) Olen niin kateellinen sulle, näytät aina aivan upealta, niinkuin muotilehdestä repäistyltä !:) Ja tuo hamenäyttää tosi toimivalta kuvissa, mutta voin toki kuvitella miltä se on käytännössä tuntunut...:D Ei ole yhden käden sormilla laskettavissa ne kerrat kun itse olen koko päivän joutunut kiskomaan jotain tiettya hametta alemmas/toppia ylemmäs jne... :D

Maria

Näin sinut perjantaina Lintsillä ja olit yhtä kauniina kuin aina kuvissakin. Kiitos mielenkiintoisesta blogista! :-)

Nina

Olenkin miettinyt tätä hametta edestakaisin liikkeessä ravatessani, että mitenkä kukaan pitää sitä päällään. Me todettiin sen jo saapuessa, että alushame on luokattoman lyhyt eikä pystyperäisinkään leidi sitä voine käyttää ilman vippaskonsteja. :D
No, selvispäs sekin. (Ja kauheeta kun työt seuraa kotiin asti, tunnistin heti JC:n hameeksi...)

xoxo Nina

Noora

Mulla on toi sama hamonen (itse vierailin sovituskopissa varilliset sukkahousut jalassa joiden paalle hametta kokeilin, joten en sita kaupassa huomannut), ja kaytan sen alla valkosia bikerseja eli sellasia lyhyita legginsseja. Se toimii ihan superhyvin jos poksyjen vyotaron korkeus on sama kuin hameella. Good luck with that thing! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram