Uudenmaankadulla on nyt kuukauden verran ollut pystyssä uusi ravintola/coctailbaari/clubi Kokomo tikibar & room.
Yritimme jo kerran aikaisemmin käydä siellä syömässä, mutta paikka oli jonoksi asti tupaten täynnä. Viisaampina varasimme nyt pöydän ja menimme kuuden hengen porukalla nauttimaan sunnuntai-illallista.
 

 

 

 

 

 

Sisustus oli todella tunnelmallinen, rento ja hauska kaikkine olkikattoineen ja tiki-patsaineen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drinkkilista oli monipuolinen ja juomat tarjoiltiin tämmöisissä hauskoissa kipposissa.
 

 

Alkuruoaksi söimme Rotileipää kana täytteellä. Ihanan mausteista, mutta ei tulista.
 

 
 
Bananakana

pääruuaksi valitsin bananakanan, koska se kuulosti niin hauskalta.
Siis kananrintaa banaanikastikkeessa. Yllättävän hyvin kastike sopi annokseen, mutta ei ehkä kantanut tarpeeksi pitkälle. Jossain vaiheessa ruoka alkoi maistua liian kuivalta. Onneksi varastin poikaystäväni mangodippikastikken jonka jälkeen söin jokaisen lautaseni melkein tyhjäksi. Muiden mielestä ruoka oli vain ihan ok. Päädyin siihen tulokseen, että tuskin tulen syömään täällä uudestaan.
 

Chicky tiki

 

 

 

 

Aloha kokomo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Syömisen jälkeen menimme katsomaan Matt Damonin tähdittämää Kohtalon vartijat elokuvaa.
Tiesittekö muuten, että Mattin isovanhemmat ovat Suomalaisia. Tai isoisä ainakin on. En tiedä :D Pakkohan tämäkin oli mainita. 
Näyttelijöissä Suomalaista syntyperää tai ei. Neljä tähteä saanut elokuva oli minusta tylsä. 
Ihan hauska tarina, muttakin ennalta-arvattava ja tuntui kuin elokuvassa ei olisi oikeastaan tapahtunut mitään. Elokuvan ainut "jännittävä" osuus oli leffan lopussa Mattin minuutin "ehdinkö jollekkin ovelle" juoksu kohtaus. Noh, tämä oli siis vain minun mielipiteeni. Meitä oli porukassamma 6, joista 2 piti elokuvasta, toiset kaksi sanoivat sen olevan ihan ok ja minä ja poikaystäväni luonnollisesti olimme nukahtamaisillamme.
 
 

Kommentit (7)

Anonymous

Heei mäkin kävin kattomassa ton leffan mistä kaikki muut tykkäs, mutta minä en :D En muuten tiennyt Damonilla olevan suomalaisia sukujuuria, hauskaa. Onkohan se ikinä käynyt täällä? Kivannnäköinen ravintola myös :) Sulta tulee aina niin ihania postauksia.

Anonymous

Ihan kivan erilainen ravintola. Pitää käydä katsastamassa. Jos et suosittele sinun annostasi, niin osaatko suositella jotain muuta? Mistä ehkä joku pöytäseurueessanne erityisesti piti?

Oc

Anonyymi,Luin joskus jostain että ei ole kyllä käynyt :D Kiitos, kiitos :)Anonyymi,Aloha kokomo pihvi oli kuulemma todella hyvää. Myös tuo chicky tiki. Listalla oli myös laaja valikoima meren antimia, jos tykkää :)

Oc

Anonyymi,Ups. Syytän lukihäiriötäni kaikista kielioppihirviöistäni.Sofiina,Kivaa vaihtelua :)Oi, haaste! Varmasti teen heti kun ehdin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat