Matkamme viimeinen etappi on nyt takana ja tuntuu kuin olisi yrittänyt ehtiä kaikkialle, muttei ehtinyt minnekään. Olisi pitänyt luultavasti aikatauluttaa päivät paremmin, herätä herätyskelloon, laatia tehtävälista, piirtää kartta, etsiä etukäteen ravintolat, ostospaikat ja nähtävyydet, niiden aukioloajat ja hinnat, ehkä palkata suoraan vaan matkaopas, tai jonkinnäköinen piiskuri joka olisi saanut meidät hereille, oma kuljettajakin olisi ollut kiva.

No ei nyt vain, mutta tulen ehdottomasti uudestaan. Ensikerralla valmistautuneempana ja ehkä kultturellimpana. tämä oli tyttöjen synttäriloma, eli juhlimista ja laiskottelua, paljon viiniä ja hyvää ruokaa, naurua ja ostoksia. Mikäs sen mukavampaa ja mukavaahan meillä oli. Täydellisen ihanaa. Nyt kotiin ja sieltä käsin sitten palataan uudestaan näihin maisemiin, kunhan saan satamiljoona kuvaa ja pääni ensin järjestykseen.


Ja nyt vihdoin (anteeksi saamattomuuteni) Elloksen lahjakortin arvonnan voittaja.

Onneksi olkoon Nortti, joka haaveilit Converseista. Arpakone valitsi kommenttisi yli viidensadan muun joukosta ja olen lähettänyt sinulle sähköpostia :)

 

Kommentit (20)

sinna-riikka

hehehe, vasen nimetön joo siinä pon sormus mut katsoppa tarkemmin ;) menee ketju tuohon etusormen sormukseen ;D

Johanna

Ihania kuvia! Onneksi kesä tulee kohta...:)

Muistan joskus Sinun kirjoittaneen, että teet kiharat lämpörullilla? :) Mitä tykkään rullista? Teetkö kiharat aina siten vai käytätkö myös muita keinoja? Harkitsen josko pistäisin rullat tilaukseen, kun en ole semmoisia vielä kokeillut ja pitkään piikkisuoraan tukkaani en ole vielä löytänyt mielekästä tapaa tehdä kiharoita..
Kiitos :)

Johanna

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :)
Teen kiharat joko rullilla, tai suoristusraudalla. Rullat on mielestäni siitä kivat, että se antaa sellaiset ilmavammat kiharat. Minulla kun on kiharaan taipuvaiset hiukset, niin saan sillä helposti ja nopeasti kivat kutrit, mutta en kyllä osaa sanoa, miten toimii ihan suoraan tukkaan.

lue tarkemmin

juliahan on kirjoittanut juuri erään postauksen, jossa lukee näin
"Eräs lukija täällä ehti muuten jo kyselläkkin nuoruuskuvien perään ja olinhan ajastanut kasoittain muutakin postattavaa. Valitettavasati ne ovat teillä tuntemattomilla. Eli, suurin osa vanhassa tietokoneessani. Juuri ennen lähtöä kun vaihdion konetta ja sitten vielä blogi siirtyi uudelle pohjalle eli valmiit postaukset eivät oikein seuranneet perässä. Osan laitoin muistitikulle varmuuden vuoksi, mutta arvatkaas kuka jätti koko tikun kotiin. Niin.

No, ainakin on paljon juttua sitten tulossa kun pääsen kotiin."

Enni

Heii ajattelin kysyä, että olitko tällä matkalla ihan loman merkeissä vai? Ja kauan olit ja nii jos voisit kertoa vähän tästä jenkki matkasta niiku missä asuitte aina, keräsitkö rahaa ennen tätä??? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihan lomalla vain sellaiset 3vk ja tietysti piti kerätä rahaa ennen matkaa. Ei se halpaa kyllä ollut :D Kerron matkasta vielä enemmän jälkikäteen. Toivottavasti saat näistä tulevista postauksisat vastaukset kysymyksiisi :)

Silja

http://nelly.com/fi/kengät-naiset/kengät/juhlakengät/jeffrey-campbell-905/lita-shoe-905001-14/

Tossa on sura linkki, ainakin tällä hetkellä näyttäis olevan ainoastaan 36 jäljellä, ihan näin btw :D

Iina

Haluaisitko tehdä postauksen matkanne kuluista? Itsekkin himoinnokkaana matkailemaan, haluaisin tietää, paljonko vastaava reissu sit loppujen lopuks tulee maksamaan? Lentojen hinnat kuitenkin ovat vain murto-osa koko matkasta niinkun joskus olevinaan olen kuvitellut lähteväni "halvalle" matkalle.. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voin yrittää keroa siitä tarkemmin sitten jälkikäteen tulevien matkapostauksien yhteydessä :) Ja olet oikeassa, ei se yleensä ikinä halpaa ole :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram