Minä olen taas aivot yhtä pumpulia, sydämiä, halinalleja, yksisarvisia, ilmapalloja, hattaraa ja siitepölyä täynnä. Vihdoinkin alkaa olla sellainen oikea kesä olo.
Takki saa unohtua kotiin, kukat kukkii- tai ne on istutettu kukkimaan. Puut ja nurmikko vihertää, pään sisällä seesteinen - innokas, mutta rauhallinen - sekamelska, suomi hävisi venäjälle, mutta lyön vaikka pullakahvit vetoa, ettei sekään nyt haittaa niin paljon kun mm. jos olisi sormet kohmeessa ja naama jäässä. Lomarahat tulivat (ja sen myötä uudet kengät), terassit, uudet perunat, grillaus, piknikit ja kaikki tämä.

Tästä kesästä tulee mahtava. Sellainen missä on paljon mökkeilyä, festareita, hengailua ja ystäviä.
Pääni sisällä juoksentelevat yksisarviset ovat myös näköjään kompastuneet halinalleihin ja juosseet seinään. Tästä postauksestahan tuli pelkästään epämääräinen luettelo pelkkiä sanoja.

Ja kuvia kukkaniityistä.

 

 

Kommentit (36)

t

Ah ja voih. Ihana Julia, ulkoa ja sisältä. Lisää halinalleja että tännekin riittää!

Maija

Oi sun tekstejä on aina niin ilo lukea! Kirjotat ihan tosi kivalla tyylillä :)ja muutenkin kivoja kuvia ja kauniita asuja!

mirrel

Mieletton hienoja kuvia! Oot ku joku keijukainen. :) Onkos noi kengät Jeffrey Campbellin? Ihan näyttää niiltä. Haluaisin itse kovasti tuollaiset. :>

sani

Ilmankos maisemat näytti tutulta..oot käyny mun poikaystävän työpaikan pihassa ihastelemassa maisemia :P ihana blogi!

Joanna

Lontooseen kesä on kyllä tullut, mutta sitä aurinkoa odotellessa :'D
Kauniita kuvia! :>

Queen Ariel

Minulla on juuri tuollainen olo minkä kuvailitkin ensimmäisessä lauseessasi!:D Kävelyllä minun teki mieli hypätä nurmikolle vain makoilemaan, mutta se ei ollut vielä niin kovin puhdas ainakaan siinä autotien vieressä :D Kaunis neule!:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Todella kiva valikoima oli juuri tullut. Oli Litoja ruskeana, mustana ja ne niittiset. Sandaaleja ainakin mustat ja niittiset :):)

anniina

Mikä tuo kuvissa oleva paikka on? Häiritsee ihan hirveesti kun näyttää niiiin tutulta mutten saa päähäni!:D

Ps olet tosi kaunis :)

Anne

Ihania kuvia :) Kaikki tuntuvat hehkuttavan että Jeffrey Campbelin kenkiä, onko ne oikeastikin niin mukavat jalassa kuin mitä väitetään? :D Himottaisi ostaa itsellenikin pari, mutta pelottaa että koron takia jalat puutuu vartin sisällä.. Ihana blogi muuten sinulla :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ehdottomasti! Ja ehkä vielä mukavemmatkin :) Minut ainakin yllätti ihan täysin, vaikka vastaavilla olinkin jo tepastellut. Ne jotenkin on vaan tosi tukevat ja oudon joustavat :D Kertaakaan ei ole tullut jalat edes lähellekään kipeiksi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, ehkä minulla on vain todella kulmikas pohje. Välillä ne saattavat tosiaan näyttää oudoilta. En usko, että tuota kohtaa on muokattu, kun ei näkisi siinä mitään muokattavaakaan. :)

Vierailija

Jep :D siehän oot sitten treenaillu ;) mutta niin kauniita on nuo sun kuvat! I like ! : )

Annda

OIh, oot niin hauska ja kirjallisesti lahjakas !! :) tunnelmat ovat täälläkin juurikin samat !! Kesä on täällä !!! Juhannukseen on enää TASAN kuukausi, JEE !!! Sitä ollaankin odotettu 3 kk, siitä lähtien kun mökki vuokrattiin.
Ainut iso miinus on että minulle tulee lomarahat vasta heinäkuun vika pvä.. byäähh... no onhan se kesä vielä elokuussakin :) Ihanaa viikkoa, upea Julia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.