Vähän jotain muutakin tähän väliin kuin loputtomia löpinöitä Barcelonan kulmista ja kuppiloista.

Olin eilen töissä! Sinäänsä ei siinä mitään erikoista, mutta oli hieman erilainen vuoro.
Työskentelimme GameBook golfkiertueen finaalissa ja sain ajaa golfautoa! -Olen koko ikäni halunnut ajaa golfautoa! Se oli mahtipontista.
Minä joka yleensä ajan autolla tuhatta ja sataa, pääsen vihdoin himoitsemaani golfkärryyn ja tupruttelen sillä varovasti eteenpäin kun liikennekammoinen mummo rollaattorilla konsanaan.
Siis ihan kuin allani olisi ollut mitä arvokkain ajopeli, jota pitää kohdella kuin murenevaa museoautoa. 
Mikäköhän minua taaskin vaivasi.

Hurjan autorallin lisäksi työpäivä oli mitä leppoisin; aurinko paistoi, kenelläkään ei ollut kiire, golffaajat iloisia ja työnkuva oli helppo- tehdä juomia ja jakaa niitä ilmaiseksi!
Mikäs sen mukavempaa. Tätä iloa kun työssäni ei hirveän usein nimittäin koeta.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 Pahoittelen kuvien laatua. Iphone oli taas asialla. 

Sellaista eilen. Nyt riennän (tai ehkä laahustan pää painuksissa) salille.
Kesärientojen keskellä urheilu kun ei ole aina ollut päällimmäisenä mielessä ja viimeisen kuukaudenkin aikana olen onnistunut jopa ehkä kaksi kertaa salille. Hurjaa touhua, mutta kaipaan niin terveellistä elämäntapaani ja pirteää oloa.

No, katsotaan mitä kankeudeltani saan aikaiseksi.

 

Kommentit (7)

souphie

Sama ongelma täällä! Kauheeta mässäilyä ja kerran tai kaks käyky salilla eikä sillonkaa saanu paljon mitään aikaseks. Nyt on kauhee motivaatio ja into saada takaisin arki ja siihen kuuluva säännöllinen reeni. Minkä tyyppistä reeniä teet? Paljon aerobista, esim juoksua? Ite tarttis enemmän tota aerobista tehdä mut se ei oo ihan mun lempi puuhaa :(.. tykkään paljon enemmän lihaskunnosta. Toivottavasti oli hyvä reeni sulla :)http://souphie.wordpress.com/

Anonymous

Mukavan näköinen työpäivä kieltämättä! Onneksi sattui hyvä ilma, eikä samanlainen kuin mm. Tänään :)

Anonymous

ootsä töissä jossain baarissa baarimikkona ja jos mahiksii ni pääset tekee tälläsii keikkoi? wau :) nice job, miten oot päässy baarimikoks? :)

RagDoll

Bongasin sinut eilen kappelista. Näytät livenä vieläkin upeammalta. =) Olisin tullut esittäytymään, mutta en siinä ruuhkassa viittinyt rämpiä..

Julia

Souphie,Lihaskuntoa täälläkin paljon enemmän. Inhoan mm. juoksemista, mutta yritän käydä kuntokeskuksen aerobisilla ryhmätunneilla. Ennen kesää kävin kerran viikossa aerobisella tunnilla ja siihen päälle 2-3 kuntosalitreeniä.Anonyymi,Totta :) Eilen oli aika vetistä ja koleaa.Anonyymi,Voi, kyllä. :)Iinaa,Salilla yleensä stepperissä lämmittelyt, sitten pitkiä lihassarjoja yleensä vähän pienemmillä painoilla. (ennen tein painavilla painoilla sen 3 kertaa 15, mutta tykkään enemmän tästä toisesta tavasta). Keskityn aika paljon vatsaan, vaikka "pitäisi" treenata koko kroppaa. Olen mm. surkea tekemään selkälihaksia, mutta väliäkö nyt tuolla :)Anonyymi,Baarimikoksi pääsin ystävien kautta :) Näitä keikkoja tulee sillointällöin ja ne on kivaa vaihtelua kyllä.RagDoll,Oi, kiitos paljon! (vaikkakin näytin vähän uitetulta koiralta aikaisemman sateen takia). Olisi ollut tosi kiva moikata! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat