Ja kaikenmaailman hippohiihtoja.
Havahduin osallistuneeni kaikkiin mahdollisiin sellaisiin ja varmaan  enemmän, kuin muutamana viime kesänä yhteensä.
Ennenkuin joku ystävällisesti kertoo missä kokoontuu lähin AA-kerho, niin ei ei hätää! Osaan olla mukana myös selvinpäin autolla.
En väitä ettäkö se olisi yhtä hauskaa, mutta joskus mukavuudenhaluinen ja laiska minä päihittää krapulaiset aamut, pitkät kävelymatkat puristavilla kengillä, yölliset roskaruoka ahminnat ja  pankkitilin tyhjentymisen.
Tai ainakin puolet noista, nimittäin roskaruokaa menee silti ja pankkitili tyhjentyy jokatapauksessa.
 

 

 

 

Kerran (kun en ollut autolla) juhlittiin Saaran kanssa itsemme henkisesti 15-vuotiaan tasolle ja illanpäätteeksi mm. kastelijat oli maailman hauskin juttu.
En koskaan saa kastelijoiden ihmeellisyydestä tarpeekseni.
Siellä me kikatettiin litimärkinä Helsingin kesäyössä varmaan kaksi tuntia putkeen ja ohikulkijat katsoivat oudosti.
No, oho. Sellaista sattuu.

Tänään juhlitaan yhdessä sitten viimeistä kertaa vähään aikaan (ymmärsitte varmaan pointin oudosta lauseestani huolimatta). Saara muuttaa Etelä-Afrikkaan ja minusta se on luonnollisesti todella mälsää, mutta ei voi muuta kun nostaa hattua rohkealle teolle ja minä pääsen sinne sitten talvella vierailemaan, joten ei ne asiat niin huonosti kai ole, jos on joka talvi pakko mennä Afrikkaan käymään.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos tänään bongaatte tytön litimärkänä hyppimässä nurtsilla, se en ole minä.

 

Kommentit (9)

Essi

Saako kysyä, miksi hän muuttaa? :) Siis esim. töihin, tai kouluun, vai "ihan muuten vaan"? Etelä-Afrikka on kyllä ihana paikka, käytiin siellä päin viime talvena ja pakko päästä kyllä uudelleenkin, ei siis ihme, jos myös ystäväsi sydän on sinne jäänyt.

Anonymous

Oih, olen itsekin kyseisessä maassa asustellut. Olisi kivaa tietää mihin päin? vaikka saanhan sen tietää varmasti kun menet sinne vierailemaan...Itselläni sydän jäi durbanin rantakaupunkiin :) niin ja blogisi on ihana, kiitos siitä!

pez

Hei kesällä saakin hullutella ja kastua ja hyppiä vähän enemmän kissanristiäisissä kuin normaalisti ;)

Julia

Essi,Kiitos :)Essi,Ihan muuten vaan. Tapasimme Balin reissulla muutaman ihmisen sieltä ja näiden kanssa Saara onkin siitä asti ollut yhteyksissä. Töihin tietysti myös menee kun asettuu aloilleen :)Anonyymi,Ole hyvä vain, kiva kuulla että pidät :)Anonyymi,Johannesburgiin ja Cape towniin. En malta odottaa että itsekkin sinne pääsen, kaikki kehunut maata paljon :) Kiitos!pez,Aivan! :)

Anonymous

Mitä ihmettä te teette Hallissa urskilla ja uikkiksella edellisessä postauksessa? :Oterveisin "Jos nyt en ihan väärin tunnista vanhana Hallilaisena" :O ja vielä kerran :O

Julia

Chic,Gina tricot :)Anonyymi,Ihan oikein tunnistit! Mummini asunut koko ikänsä Hallissa, eli tämä "mökki" on hänen kotinsa. Ensimmäinen talo uikkiksen vieressä :) onpas hassua jutella entisen Hallilaisen kanssa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram