Jes, vihdoin ne ovat täällä. Ihanan ystäväni ja parhaimman blogikollegani älyttömän siistit uudet sivut. KIRAKOSONEN.COM

Jos en olisi häärinyt taustalla ja nähnyt kuinka paljon oikeasti aikaa, pään raapimista, itkupotkuraivareita, suunnittelua, epäröintiä, ideoimista, kompurointia, tukijoukkoja ja ilonkiljahduksia tällainen pikkuprokkis vaatii, menisin nyt sivuille ja olisin vain, että wow kyllä ne on hienot. Mutta nyt menen sinne ja lähes taputan käsiä itsekseni huutaen JES!! Wohoo, niin hemmetin hienoa työtä Kira!

Rohkeaa ja kekseliästä.

 

Kira todella ansaitsi tästä maljankohotuksen ja niin me eilen teimme. Polhemin showroomin tytöt järjestivät loistavat puitteet, Dj soitti musiikkia, naposteltavaa ja juotavaa riitti. Ystävät toivat kukkia. Lukijat ja yhteistyökumppanit tulivat paikalle. Oli todella hauska ilta.

Onnittelut vielä Kira ♡
 

 

My good friend and colleague Kira has finally launched her own website and the site looks amazing! I couldn't be more proud of her, especially knowing the blood, sweat and tears that have gone into making this happen! Go check it out: www.kirakosonen.com

The girls from Polhem provided the perfect surroundings for the launch party last night. The drinks were flowing, food was great and the DJ played our favourite tunes.

A great night and congratulations Kira!

 

Blouse - Lindex
Fringe skirt - GinaTricot Party Collection (coming soon)
Shoes - Zara

Kommentit (2)

miimi

Haha. KIRA <3 GIN. Onneksi alempi kuva kukkakirjaimista vielä hiukkasen täydensi tekstiä. :-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram