Lauri kiusasi minua raukkaa toissapäivänä lähettelemällä kuvaviestejä, frozen yogurt -baarista IsoRobalta.
Se tietää miten rakastan erilaisia jogurtti-mysli-marja sekoituksia ja miten mahtaisi ketuttaa se fakta, että multa on mennyt kokonaan ohi, että näille kaikille omistautunut pulju on olemassa ja ihan tuossa vieressä?

Jos minulla ei olisi ollut muuta tekemistä (kuin maata sängyllä ja pelata Iphonella cover orange- peliä, mihin olen totaalisen koukussa. päivässä tasolle 117, en ole säälittävä.) olisin kimpaissut samantien paikan päälle ahmimaan kipoittain mysliä.

No, eilen pääsin sitten testaamaan.
 

 

 

 

 

 

Tiskillä iski valinnanvaikeus. Vaihtoehtoja oli luomulakusta ravinnetiheään mehiläisten keräämään siitepölyyn? ja mitä päädyinkään ottamaan; mansikkaa! En edelleenkään ole parahain mansikan ystävä, mutta apua, panikoin.
No, onneksi otin myös maitosuklaata ja hasselpähkinärouhetta. Koko setti oli ihan ok. En ole ennen syönyt jäädytettyä jogurttia ja maku oli aika kiva, mutta herranjestas miten täyttävää! Kipponi oli kokoa iso, enkä pystynyt syömään edes puolia.

Ensikerralla viisaammin; pikkukippo ja ei mansikkaa.

Kommentit (15)

AnsQ

Mä en oo kyllä kuullutkaan tuollaisesta :o Kuulostaa hyvin jännältä! Pakko käydä testaamassa.

anskusiili

Mäkin kävin ensimmäistä kertaa maistamassa frozen yogurtia täällä Barcelonassa! Oli niin hyvää, etten tiedä miten pärjään koto-Tampereella ilman...

Pipari

Kiitos vinkistä, pakko käydä testaamassa toi paikka! Kuolen aina näihin sun ruokakuviin. :P

Anonymous

Tuonne on päästävä! Onkohan tuolla paikalla millaiset aukioloajat, osaatko sanoa? Kotisivut olivat aika pelkistetyt :)

Anonymous

Niin hyvää!Jenkeissä on noita frozen yogurt paikkoja tosi paljon, en malta odottaa kun pääsen kohta sinne reissuun ja syömään niitä :)!

Nuuba

hui, oon kuullut monen muunkin rohmunneen isoa kuppia ja todenneen puolessa välissä pienemmän vaihtoehdon olleen ehkä se parmepi valinta. Mutta voin vaan kuvitella miten itekkin joutuisin paniikkiin ton valikoimatiskin edessä ja haluisin maistaa kaikkea (mille en ole allerginen)! Näytät myös tosi kauniilta tuossa vikassa kuvassa. :3

Oona

Lontoossakin on aikalailla noita paikkoja. Ben & Jerry's:illäkin on jotain omia systeemejä Cherry Garcia, Brownie, Strawberry Cheesecake muistaakseni. Koskakohan meinaa Suomeen tuoda.

Anonymous

Itse tutustuin näihin Lontoossa ja ahneena pikkupossuna otin tietenkin isoimman vaihtoehdon. Todella täyttävää tavaraa! Ei mennyt koko kipollinen... Itse otin juguni mangososeella ja vadelmilla.

Julia

Kiitos kaikille kommenteista :)Tosiaan ulkomailla näitä tuntuu olevan ties missä! Suomessa pitäisi olla niin plajon enemmän vastaavia. Aukioloajat kipossa on tietääkseni:ma–pe klo 11–19, la 11–18 ja su 12–17.

Anonymous

Minusta oli ihan ok ja hauska idea, mutta 5,90e oli ainakin omaan makuun vähän tuju hinta moisesta.

RagDoll

Miten on mahdollista, että en ole ennen kuullutkaan tästä paikasta! Tuonne on päästävä. =P Taidan koeajaa heti huomenissa, kun siellä päin käppäilen..

Julia

Anonyymi,Onhan se vähän suolanen, mutta kiva idea keiltämättä!RagDoll,Aivan! Sitä kuule ihmettelin itsekkin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram