Bloggaajana suurimman osan ajasta vietän tukka sekaisin tietokoneella verkkarit jalassa. Silmät saattaa olla vähän ristissä ja työasennossa paljon parantamisen varaa, mutta pidän siitä.

Miettikääpä siis kuinka luonnostaan tuli pitkin catwalkia kipittäminen korot kopisten kymmenien kameroiden edessä!  

Juuri ennen h-hetkeä seisoimme lavan takana ja minä mietin vain, että miten minä nyt tähänkin jouduin ja kirosin sitä, miksi olen juuri se ihminen joka vastaavanlaisissa tilanteissa saattaa todennäköisemmin sotkeutua jalkoihinsa, kuin kieppua valokeilassa Koposen Suvin tyyliin.

Kaikki meni kuitenkin hyvin.
Jalat toimivat ja juontajan kysymyksiinkin sain vastattua ilman sen vakavampaa änkytystä äänessäni. Helpottuneena tajusin, että minullahan oli ollut hauskaa!

Helsinki fashion weekendin Cosmopolitan Urban Fashion -Ilta oli onnistunut muutenkin yli odotuksieni. Tila oli upea ja sen täytti sitäkin upeammat ihmiset. Ystäviä oli paikalla roppakaupalla ja kun MyCosmo esittelyt oli esitelty, pääsin jatkamaan iltaani kollegoideni ja ihanien ystävieni kanssa. Katsottiin muotinäytökset ja muutamat artistit. Käytiin vielä jatkoillakin, mutta kieltämättä koko hulinan täytteinen päivä- ja ilta oli väsyttänyt minut niin, että taisin olla kotona jo reilusti ennen kahta ja kaaduin sänkyyn kuin sahattu kuusi.

Ennen vaipumistani maailman syvimpään unisuohon ehdin vielä kuitenkin muistuttaa itseäni siitä, miten mahtava meidän Cosmo tiimi onkaan ja kuinka kivaa on olla mukana kaikkea tätä.

 


(Kuviahan illasta on kasapäin ja liuta niitä tulikin jo tässä, mutta kamerat kävivät  tosiaan siihen tahtiin, että tämä on vasta alkua).

 

P.s pahoittelen todella paljon, että Blogilista, Bloglovin, sekä Blogger sekoilevat uuden osoitteeni kanssa, eivätkä postaukseni niihin joko päivity, tai sitten linkki ei toimi. Asiaa korjataan parhaillaan ja kerron teille heti kun homma toimii taas!

 
Kuvat: Karoliina Rasi

Kommentit (12)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Lainatabletti :) En ole ehtinyt siihen syventyä tosin sen paremmin, että osaisin vielä sanoa onko kuinka hyvä.

Vierailija

Ähh miksi mulla ei toimi bloglovinin kautta nää postaukset? Tosi hankalaa seurata enää suosikkiblogejaan:(

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo tiedän ja olen tosi pahoillani. Tämän postauksen lopussa juuri mainitsinkin tästä asiasta ja kerroin myös, että asiaa korjataan parhaimmillaan. Pian pitäisi kaikki toimia taas normaalisti siis :)

Hanna

Äää, kaipaan sun Indiedaysin ulkoasua! Ainakin fontti oli siellä parempi, vai onko tää vielä tätä keskeneräisyyttä? ;D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

On keskeneräistä vielä ja moni asia tulee täällä vielä muuttumaan :)
Koitetaan malttaa vielä hetki, vaikka hieman varmasti ärsyttääkin moni asia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram