Mikä upea päivä – istua ruuhkassa yli neljä tuntia.
Tuntuu kuin tuolla olisi joka hangessa joku auto nurin ja kaikki muutenkin mullin mallin. Pitäisi nyt varmaan koputtaa puuta, olin nimittäin seuraavaksi sanomassa, että onneksi en ole itse koskaan onnistunut vielä kellahtamaan kinokseen. Kesällä sitten senkin edestä kaikenmaailman juoppolääkärit ajaa kylkeen, autot rutistuu lunariin, pakoputkessa poksahtaa peruna ja muuta mielenvikaista puuhaa.

Joka tapauksessa se pieni matka mikä minulta yleensä vie tunnin velotti aikaani tänään sellaisia yli neljä. Pitäisi juosta vielä vaikka minne, mutta oli pakko keittää iso kuppi kahvia, tulla tähän sohvalle istumaan ja tuijottaa vihaisesti hetki vain ulos.
Ihan kuin se mitään tosin auttaisi, tai ihan kun en olisi istunut juuri takapuoleni päällä aivan tarpeeksi.

Takki Mango // Kengät Jeffrey Campbell, rum moto boot (parempia kuvia joskus) // Laukku Marc Jacobs // Kaulahuivista ja piosta ei mitään tietoa.

Olen ostanut illaksi kokonaisen kanan. Tuolla jääkaapissa se tuijottaa. Piti kokeilla uutta reseptiä, mutta olen niin kiukkuisella tuulella, että pelkään ettei se onnistu ja kana lentää komeassa kaaressa kinokseen.

(En oikeasti koskaan tekisi niin. Kaikki kunnia kanalle).

P.s Anteeksi että olen niin aurinkoinen ja  p.p.s Tajusin juuri, että tarvitsisin morttelin. (Äiti voit lukea rivienvälistä jos haluat ostaa minulle lisää joululahjoja :)). Sellainen iso, marmorinen, tai kivinen, ehkä musta ja tosi kaunis. Mausteseokset on uusi aluevaltaukseni.

Kommentit (31)

Karoliinaaa

Oikeesti just ton sun kirjotustyylin, sarkasmin ja huumorintajun takia sä olet yks mun lempparibloggaajista! oot vaan niin mahtava :D

kiira

Moikka! Ensin pikku huomio! Mielestäni sun kirjoitustyyli on kehittynyt ja parantunut huomattavasti entiseen verrattuna. Tykkään paljon sun tyylistä kirjoittaa nykyään. :) Sitten toive tai kysymys oikeastaan. Haluaisitko tehdä joskus video postauksen, höpötellä vaikka niitä näitä? Ois hauskaa!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En tiedä kuinka entiseen viittaat, mutta olen samaa mieltä! (oikeinkirjoituksen kanssa ainakin). Huh, mitä siansaksaa sitä on tänne joskus kirjoittanutkaan :D

Videopostaus ja varsinkin siinä niiden ja näiden höpöttely ei tule minulta yyyhtään luonnostaan :D Tunnen oloni aina ihan urpoksi.
Voin kyllä yrittää, mutta en voi luvata että se tänne koskaan päätyisi, valitettavasti.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Herminica on vain katsonut Australian Masterchefiä ja tajusin heti kun mainitsin kokonaisen kanan, että teen luultavasti yhden kilapilijan Alvinin juopunutta broileria ja murskattua salaattia :)

M

Minäki arvasin kokonaisesta kanasta! Ehkä siksi, että sitä jaksoa katsoessani mietin, että tämä vois olla sellanen resepti, jota Julia kokeilee :) On ollut kauan tarkoitus itsekin uskaltaa sun innoittamana, mutta toistaiseksi olen pysynyt omalla mukavuusalueellani (ja voin kertoa, että se ei todellakaan ole keittiössä) :D innokkaasti odotan lopputulosta :) Hyvää joulunodotusta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Vitsi te kyllä tunnette mut hyvin :D (olin heti kun näin sen jakson, että tota mä kyllä kokeilen! :))

Ihanaa joulunodotusta myös sinne!

Dee

Olen ihaillut pitkään Kenzan moto bootseja, ja nyt näkyy sullakin olevan:) löytyykö kenties jo suomesta vai jouduitko tilaamaan jenkeistä?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen etsinyt kivoja bootseja kaaauan joten pakko oli tilata ja jenkeistä asti kyllä (mutta sen arvoiset olivat, onneksi :))

Anna

Haha, voi että sulla on ihana tapa kirjoittaa! Hekottelin taas itsekseni ääneen lentäville kanoille sun muille sanavalinnoille... Näitä on ihana lukee :)

Pihla

oon samaa mieltä! kun tuun lukee sun blogia, elämä näyttää paljon valoisammalta! :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

<3 kiitos
En ole koskaan käyttänyt sellaisia itse liimattavia tekoripsiä. Mulla on aina ripsienpidennykset :)

Kaisa

Moikka! Muistan nähneeni sun blogissa Jeffrey Campbellin mustilla niiteillä olevat Spiket? Itse omistan samat kengät ja ongelmaksi on tullut niittien irtoaminen? :/ onko sun kengissä kestänyt niitit paikoillaan?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei :( Mulla on pysyny niitit niissä tosi hyvin, yhtäkään ei ole lähenyt - Ei vaikka on kovassa käytössä ja rasituksessa olleet.
Tosi harmi, että ne voi näköjään irrota noin helpostikin.

Ansku

Itse ostin isälleni isänpäivälahjaksi morttelin ikeasta. Hinta ei kirpaissut, 9,95 €. Marmorinen/kivinen ja nättikin. Hyvin on isän mukaan toiminu! Vinkkinä tämmönen :)

S

Koskaan ei voi tietää lumimyräkkä säällä kuinka kauan matka kestää, ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla. Välillä oma työmatkakin on venynyt reilusti yli parin tunnin. Siinä vaiheessa ei paljoa naurata. :D Ehkä jäälkeenpäin kyllä.

http://1beautybox.blogspot.fi/

W

Millon oot ostanu ton sun takkis? Nimittäin tosi ihana, ajattelin oisko niitä vielä? ja minkä hintanen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat