Eilen ajettiin kiemurtelevia vuoriteitä lounaalle Hout Bayihin.
Minulla on viha-rakkaussuhde niihin teihin. Maisemat ovat henkeäsalpaavan upeat, mutta samalla pelkää koko ajan että mitä seuraavassa mutkassa tapahtuu. Miksi aikuisiällä pitää koko ajan panikoida kaikesta?
Ei minulla nuorempana varmasti ollut minkään tien kanssa ongelmaa, oli se sitten kuinka korkealla, kapea, tai kiemurteleva tahansa. Sama korkeissa paikoissa: minähän tyyliin asuin lipputangon nupissa, mutta nyt en voi edes vuoristoradassa pitää silmiä auki.

 

Onneksi Saara taitaa vasemmanpuoleisen liikenteen ja vuoritiet jo mainiosti. Laskimme auton katon alas ja soitimme musiikkia.
Tukka vain ei hulmunnut mihinkään suuntaan, koska se oli liian tiukasti nutturalla.

Lounas oli mahtava. Niin simppeli annos kuin kalaa, perunoita ja sitruunakastiketta oli suussa sulavaa ja ehdottomasti maukkain kala-annos vähään aikaan. Rakastan sitä faktaa, että täältä saa hyvää ja tuoretta ruokaa.
Yksi parhaimpia puolia koko kaupungissa. 

Kommentit (19)

Erica

Ootko täysin suomalainen? Heh, sulla on niin näyttävät kasvonpiirteet, että ei ensimmäisenä ehkä tulis mieleen että olsit suomalainen! Ja aivan mielettömät maisemat siellä! :)

Veera Einola

Mielettömän kauniita kuvia ja maisemat on ihania! Onko siellä tällä hetkellä lämmin? Uskallatteko naisporukalla liikkua ilman henkivartijoita? =)

t. Veera

veeraeinolanelamaa.blogspot.com

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

On lämmin :) Aika vaihteleva sää +18 - +28 eli shortsikelejä vielä. Naisporukalla uskaltaa liikkua ihan hyvin. Ei Capetown ole kovin vaarallinen paikka.

Kristiina

Uskomattoman kauniita kuvia! Henki ihan salpaantuu :) nää mun kommentit on aina samanlaisia, mutta minkäs teet. Oot upea! :)

Lotta

Ihanan aurinkoisia kuvia! Sun blogis on kyllä yks mun ehdottomista hyvänmielenblogeista :)

Laura

Ihania kuvia. Millainen kamera sulla on ? :) Varmaan järkkäri kuitenkin ? On vaan niin hyvälaatuisia kuvia että kadehdin ! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011