Eilen taas syyllistyin miltei puolialastomana ulkona hillumiseen. Silloin siellä ei sentään satanut lunta, niinkuin nyt. Hohhoijakkaa, ei tässä muu auta kuin myöntyä luontoäidille, piilottaa kevättakit ja koristella eteisen naulakko toppatakeilla.
 

 

 

Löysin muuten Lindexiltä söpöt "kodittoman" hanskat. En tiedä näiden oikeaa nimitystä, mutta varmaan hiffaatte pointin. Hanskan varsi ulottuu melkein kyynerpäähän asti ja väriltään ne sopivat täydellisesti lempi pantani kanssa. Jos joku tietää kodittomien hanskojen virallisen nimityksen kuulisin sen mielelläni :)

 

 

Kommentit (10)

Heidi's fashionroom

Heips!Erittäinkin kiva, klassinen kevättakki! Ja muutenkin mielenkiintoinen ja kaunis blogi sinulla kaikkinensa. Matkakuvat olivat buenot! ;) Kiva löytää muutenkin uusia inspiroivia blogeja!Mukavaa kevättä!

Anonymous

Ihanat hansikkaat ja tosiaan sopii pannan kanssa. Takki on myös mielettömän tyylikäs. Itselläni samantyylinen, mutta tosiaan lumen myötä haaveet sen käytöstä siirtyivät kauas tuonnemmas :(

Anonymous

Minä olen tässä nyt tovin miettiny mitkä niitten hansikkaitten virallinen nimi on, mutta en saa mieleeni sitä! Toivottavasti joku toinen tieää. nyt jäi häiritsemään :D ihanalta näyttää tuo takki sinun päällä.

Oc

Heidi's fashionroom,Oi, kiitos. Ihana kuulla! Mukavaa kevättä myös sinulle :)Anonyymi,JES! Kiitos ja kumarrus :)Anonyymi,Voih, hyvin kauas tuonnemmas :(Karo,Kyllä! :) Nyt viisaampi. Kiitos.Anonyymi,Haha. Minuakin häiritsi. Onneksi nyt tiedämme.

Anonymous

Hei !Yritin kommentoida edelliseen postaukseeksi, mutta jostain syystä kommenttiani ei näy missään?Kyselin siis,että olisiko sulla antaa vinkkejä, mistä katsella tatuointikuvia :) Olisin enemmän kuin kiitollinen!

Oc

Anonyymi,Hei :) Kyllä ne ainakin minulla näkyvät. "lisää vaan" postauksen kommenteissa. No, jokatapauksessa kopioin vastaukseni ja laitan sen nyt tähän uudestaan :)Anonyymi,Itse selailen tatuointiblogeja mm.http://www.tattoologist.com/Ja tatuointisivustoja:http://www.checkoutmyink.com/Hyviä kuvia löytyy myös ihan tatuointiliikkeiden sivuilta tai heidän facebook sivustoiltaan :)

Anonymous

Mistä Lindexin myymälästä noi hanskat mahtaa olla peräisin? :) Näyttää nimittäin aika kivoilta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram