Miten näitäkin on nyt näin paljon. Ei ihme, ettei kaapeissa tosiaan ole tilaa. Kaikki on kuitenkin onneksi käytössä. - paitsi karvahupullinen nahkatakki raukka odottaa ullakolla kirpputorin pöytää.

Tämä on taas yksi niistä hukatuista toivepostauksista, minkä tein reissuani varten. Parempi myöhään, kun ei milloinkaan. Muutama takki puuttuu kuvista, mutta mistään kovin erikoisista kappaleista ei olekaan kyse.

Varoitan sanan H&M liiallista viljelyä. Pitäisi tosiaan ehkä ruveta panostamaan laatuun eikä määrään. Tervetuloa nyt kuitenkin ketjuliikkeiden ihmeelliseen maailmaan:

[caption id="attachment_2187" align="aligncenter" width="680" caption=" H&M:n perus trenssi."]

[/caption]

[caption id="attachment_2194" align="aligncenter" width="680" caption="Ohut parka Seppälästä."]

[/caption]

[caption id="attachment_2195" align="aligncenter" width="680" caption="H&M & H&M"]

[/caption]

[caption id="attachment_2157" align="aligncenter" width="680" caption="Hupputakki. Roxie."]

[/caption]

[caption id="attachment_2170" align="aligncenter" width="680" caption="HM. Alennusmyynnit."]

[/caption]

[caption id="attachment_2158" align="aligncenter" width="680" caption="Nahkahihat-trenssi. Roxie."]

[/caption]

[caption id="attachment_2163" align="aligncenter" width="680" caption="Lisää H&M:n alennustakkeja. Näitä löytyy vielä ruskeana kolmaskin."]

[/caption]

[caption id="attachment_2162" align="aligncenter" width="680" caption="Jep nämäkin sieltä. Voisin olla yksi hm:n myymälä itse."]

[/caption]

[caption id="attachment_2161" align="aligncenter" width="680" caption="Lindex Holly&White ja Stradivarius."]

[/caption]

[caption id="attachment_2160" align="aligncenter" width="680" caption="H&M ja Lindex Holly&White."]

[/caption]

[caption id="attachment_2159" align="aligncenter" width="680" caption="Stradivariuksesta molemmat. Oikeasti ne ei ole noin saman värisiä."]

[/caption]

[caption id="attachment_2150" align="aligncenter" width="680" caption="Nahkatakki kasa."]

[/caption]

[caption id="attachment_2151" align="aligncenter" width="680" caption="En muista, mutta ulkomailta jostain. Prhahasta?"]

[/caption]

[caption id="attachment_2152" align="aligncenter" width="680" caption="Only."]

[/caption]

[caption id="attachment_2153" align="aligncenter" width="680" caption="En tiedä."]

[/caption]

[caption id="attachment_2154" align="aligncenter" width="680" caption="Bershka."]

[/caption]

[caption id="attachment_2155" align="aligncenter" width="680" caption="Pull&Bear. Ullakolla."]

[/caption]

[caption id="attachment_2156" align="aligncenter" width="680" caption="Pikkunahkatakit ja H&M!"]

[/caption]

Kommentit (29)

Katariina

On kyllä "muutama" upea takki! :D Erityisesti tuo Lindexin punainen jakku, nahkahihainen trenssi ja kaikki nahkatakit on kivoja!

Iida

Ohoh, ei mulla sitten varmaan olekaan hätää takkikokoelmani kanssa :D
Ihana toi Roxien hupputakki! :)

Tiia

Onpas kyllä hurja takkikokoelma ja hurjan ihania takkeja siinä :) Itsellä on kyllä huomattavasti vaatimattomampi :P

juuliae

Herranjumala sun takkien määrää ! Ja miun äiti aina valittaa, että miulla on mukamas paljon takkeja, pitänee näyttää tää postaus äipälle niin näkee mikä tilanne todellisuudessa on: ei paha. : D

http://styledecorblogi.blogspo...

Sulla ei ainakaan takeista ole puutetta. :) Ja niin paljon kaikkia kivoja yksilöitä. Multa puuttuu vieläkin se ohut kevät-kesä-syksy-parka. En tiedä, mistä ihmeestä sellaisen bongaisin suhteellisen edullisesti. Ajattelin jo luovuttaa ja katsella sitten uudelleen lähempänä syksyä.

Nita

Toi Lindexin Holly&White tummansininen (? vieläkin arvon ton oman väriä että onko se musta vai tummansininen..) on ihana, mutta ton punasenkin voisin kotiuttaa myös:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minä olen pähkäillyt ihan samaa! Ehkäpä jotain siltä väliltä mustansininen :D

Holly&White jakut on yksiä lemppareitani! Jotenkin istuu niin hyvin :)

Murmeli

Viimeinkin sain ton himoitsemani Roxien hupputakin ja olipa iso pettymys. :( Se näyttää lähinnä joltain aamutakilta ja matskukin tuntuu hirmu huonolta. :( Palautukseen, siis!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi harmi :( Kuvissa takki näyttää kyllä paksummalta, vaikka onkin siis hyvin ohut. Itse tykkään kuitenkin kovasti.

emilia

Onkohan Seppälän parka milloin ostettu? Itellä etsinnässä joku tommonen kiva pidempi ja ohut parka, mut vielä ei oo tärpänny :)

Nicolai Christiansen

Hello. Hope you understand english. If you get surprised about a lot of danish activities on your blog, it's because some danish girls took a lot of pictures from you, pretended they where you, made an Facebook profile, Twitter and a danish blog. They manipulated with a lot of danish boys included myself. Thought you should know about that :)

sofia

wow nyt täytyy kyllä sanoo että oon ehkä hieman kateellinen :D ! noi h&m:n trenssit on ihania <3!!

fashionsituation.blogspot.com <3

Anne

En ymmärrä miten en oo aiemmin sun blogiisi eksynyt... mutta onneksi eksyin nyt! Mahtava kirjoitustyyli ja blogia lukemalla saa hymyn kasvoille :) Eilinen vapaapäivä tuli vietettyä koneen ääressä vanhoja postauksia lukien, hetki siinä kyllä meni :)

Sonja

Mites toi ullakolla oleva nahkatakki karvahupulla.. ei tartteis kirppis pöytää kun täälllä olisi ehkä yksi ostaja, riippuu että mikä koko on kyseessä? Ja mites toi hintapuoli?

Ja onpas muute neidillä paljon takkeja!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Taitaa olla xs. (ehkä S) Hintaa luultavasti ei paljoa. Täytyy käydä tutkailemassa sitä, että missä kunnossa olikaan Toisaalta olen käyttänyt sitä kerran, tai kaksi :)

Sonja

Okei :) Jos viitti/ muistat penkoa takin esiin, sen jälkeen räpstästä kuva takin etuosasta ja laittaa mulle s-postia? Mielelläni ostaisin pois sen sun nurkista lojuumasta ;)

s-posti: smeklin@hotmail.fi

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pitää varmaan pistä pystyyn blogikirppis! :D Varmaan jollain 10-20e Sitä ei ole käytetty paljon, mutta ei muistaakseni ollut kovin kalliskaan.

Jenna

Voi niin helpottavaa kuulla, että muitakin h&m:n suurkuluttajia löytyy ;-) Aina väliajoin päätän, että nyt tosissaan alan panostaa laatuun ja kierrän henkkamaukat ym. suurketjut kaukaa. Mutta mikä siinä on, että viikko toisensa jälkeen itsensä löytää kuitenkin sieltä h&m:n tai gina tricotin kassalta, jopa ulkomailla.. :-D
Mut ihania takkeja ja hyviä ostoksia olet tehnyt -oli merkki mikä tahansa! :-)

sinnasofia

Tuota seppälän takkia olen itsekin kattonut seppälässä.. ja nyt kun en vieläkään ole löytänyt mitään vastaavaa niin oikein ärsyttää nähä se sulla näissä kuvissa x).

Senja

Ihania takkeja! Pull&Bearin takille löytyisi täältäkin halukas ostaja, että nyt nainen blogikirppis pystyyn :)

Pölinä

Hei kuulehan, olisko mahdoton idea yhdistää toi viimesen kuvan musta nahkatakki johonki asuun? :) Mulla on toi sama kaapin uumenissa työttömänä odottelemassa ulkoilemista. Tykkään tuosta vaatteesta niin paljon, etten millään tahtois luopua siitä, mutta en vaan ole tähän mennessä osannu pukee sitä juuri minkään kanssa. Täällä taas yks urpo on ostanu hyötyostoksen... :D

Sanna Sanna

Mä luulin ensin, että takkipostaus koskisi sovituskopissa mallailtuja takkimalleja ja tarkoitus olisi esitellä lukijoille upeita kevättakkeja. Tajusin kuitenkin, että kuvat on otettu kotoa ja nuo kaikki ovat omia takkejasi. Ihmettelen, että miten pääset koskaan käyttämään kaikkia takkejasi sekä sitä, minkä kuormituksen takit aikanaan aiheuttavat luonnolle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram