Pitkästä aikaa taas reseptiä tänne. Olen jäänyt tähän annokseen ihan koukkuun ja syönyt sitä jo monta kertaa. Haaveilen aina samalla siitä päivästä, kun pääsen kuhani kanssa taas kuokkimaan jonkun ystävän mökille ja valmistamaan tätä kaikille jossain idyllisissä järvimaisemissa :)

 


Tarvitset:

Uusia perunoita
Kuhafileitä
Tilkka öljyä
Voita
Ruokakermaa
Kevätsipulia
Sitruunaa
Suolaa & Pippuria


Salaattia
Fetaa
Kapriksia

Perunat: Keitä perunat suolavedessä melkein kypsiksi. Pilko ja paista kullanruskeiksi. Lisää lopuksi voi, joka saa hieman ruskistua ja pilkotut sipulinvarret. Lisää hiukan sitruunamehua tuomaan raikkautta.


Kastike: Pilko loppusipulit mitä varsista jäi, freesaa kattilassa ja kaada päälle ruokakerma, anna hautua hiljalleen kunnes sipulit ovat pehmeitä ja makeita, mausta suolalla ja pippurilla.


Kala: Paista kuhafileet öljyssä ja lisää lopuksi voi. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Valele kalan lihapuolta pannuun sulaneella voilla kunnes kala on juuri ja juuri kypsä. Nosta pannu pois liedeltä ja anna kalan kypsyä loppuun pannuun jääneellä lämmöllä.

 

 
Purista lopuksi kuhan päälle vielä hieman sitruunamehua ja tarjoile annoksen lisäksi salaattia kapristen ja fetan kanssa.
Namnam! 

Kommentit (5)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ole hyvä vain, toivottavasti maistuu :)
(mikään ei tosin voi olla maistumatta jos siinä on voita, kermaa ja perunoita! :D NAM)

minnie

Oijoijoi!! Nyt näyttää hyvältä! Pakastimesta löytys muutama kuhafile, pakko varmaan tehä tätä heti tänään :)

Päivi

Sattumoisin suunnittelin omasta päästä melkein tismalleen samanlaista annosta! Poikaystävälle varmaan mieluinen annos! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram