Hei se tunne kun kevätaurinko paljastaa jokaisen pölypalleron piilopaikan. Se kun yrität tunkea nahkatakkia talvitakkien viereen jo muutenkin ahtaalle henkaririville ja se kun ballerinoille pitäisi tehdä tilaa karvasaappaiden tilalle.

Se on kevätsiivouksen aika. Ikkunoiden pesu, hyllyjen hinkkaus, takit vintille ja käyttämättömäksi jääneet korkkarit kasataan Ikean kassiin kirppikselle.
Yleensä minun on vielä harvinaisen hankala edes päästä sinne kesäkirppiksille asti, mutta kiitos Kaapelitehtaalla järjestettävän Kierrätystehtaan blogikirppiksen, olen kerrankin ajoissa!

Minä ja Ikeakassini olemme myös siis ensi lauantaina 26.4 klo12 eteenpäin blogikirppiksellä Kaapelitehtaalla, Merikaapelihallissa (ovi M2)
Tapahtuma on kaikille avoin ja sisäänpääsy ilmainen!

 

Olen innoissani tästä kirppispäivästä ja uudesta kaappitilasta. Olen ottanut vielä entistä ronskimmalla otteella kaapin perältä kaikkea käyttämättömäksi jäänyttä tavaraa ja jopa vielä käyttämääni! Koitan järkeillä mitä todella pidemmällä tähtäimellä tarvitsen ja mitä pois myymällä saisin tilalle jotain uutta itselleni pidempiaikaista ja sopivampaa. 

 

 

Näissäkin kuvissa (ja monissa muissakin) vilkkunut Alexander Wangin laukku lähti ystäväni luokse paremmille teille. Laukkuun ei mahtunut läppärini, vaikka juuri sitä varten sen tavallaan aikoinaan ostin – että kaikki tavarat mahtuisi. Muuten siitä kyllä pidin kovasti, mutta no! Nyt tämä hölmö on vanhan myytyä saanut tilalle uuden isomman laukun ja ystäväni haluamansa Emilien omaksi. Kaikki voitti :)

 

Toivottavasti moni teistä pääsee paikalle ja tekee myös kunnon löytöjä! Itsekin jos vain ehdin koitan käydä kiertelemässä muutamat pöydät. Lauantaina nimittäin kanssani on myymässä ainakin seuraavat bloggaajat:
White Trash Disease, Blond Rivets, Sharon, Yes Dear, Muuttolintuja Syksyllä, Adalmina’s Secret ja Uino.

 

Tapahtuman tarkemmat tiedot, sekä lauantain & sunnuntain myyjälistan löydät TÄÄLTÄ
Ja Kierrätystehtaan Facebook eventin TÄÄLTÄ

 

 

 

Takki - Object Collectors Item (Vila)
Paita - Gt
Farkut - Object
Kengät - Hm
Laukku - Alexander Wang Emilie 

Kuvat: Eevi / Minifitness

Kommentit (8)

emma

äää nii oisin halunnu tulla kattomaan sua mutta pääsen vasta sunnuntaina helsinkiin :-(

Vierailija

Pitäisi varmaan itsekin tehdä kunnon kevätsiivous ja raivata tuo vaatekaappi. Olen pitkään ajatellut sitä, mutta se on sitten vain jäänyt. :D

Vierailija

Täällä myös yksi kirppikselle kaappinsa tyhjentänyt! Varsinkin näin keväällä iskee usein sellainen uudistusvimma. On ihanaa saada vanhaa kiertoon ja uusille tilaa :)

Evelina

Olisikohan tota takkia vielä saatavilla? Yritin netistä katsoa, mutten millään löytänyt!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En valitettavasti tiedä. Tuonne Object Collector Item -liikkeeseen tulee Bestsellerin merkeistä aina pieni erä ns. "testiin" voi siis olla, että sitä ei löydy muualta kuin sieltä liikkeestä? (ainakaan vielä)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram