Olen aina mieltänyt kesän ja kultakutrit tähän samaan päähän. Mitään mieletöntä eroahan ei koskaan huomaa,  se on sellainen kameleontti koko tukka. Eri valossa eri värinen, mutta näin vaalea se ei ole ollut pitkään aikaan. Kesä on aina vaan vaaleamman tukan aikaa!
Kaikki kunnia ja kiitokset Bow:n Nooralle, kun tämän jälleen kerran n. kk sitten upeasti värjäsi. Ainut joka ymmärtää kun yritän selittää että ruskean sävy ei saa olla lämmin, mutta ei myöskään liian tumman ja loppu tukka sellainen tietyn kullan vaalea ja aina saan sitä mitä tilaan :)
 


Ennen
 

Jälkeen

 

Tänään minä ja hieman vaaleampi tukkani lähdetään Tampereelle! Blockfesteille, minnepäs muuallekaan. Tuntuu kuin kaikki olisivat siellä tänä vuonna. Veikkaan, että päivästä tulee superhauska.

Kommentit (8)

Henna

Luoja, toi eka kuva susta on maailman upein! <3 Ei mulla muuta. Upea tukka. Itsekin aikanani tavoittelin just tuollaista sävyä, mutta en löytänyt omaa Nooraani joka olisi ymmärtänyt mitä haen. Tummalla tukalla mennään taas!

kk2
Liittynyt7.1.2014

Oho, viimeviikolla värjäsin itsekin vähän samaan tyyliin! Siis värjäsin vaaleaa niskaan ja latvoihin ja liu'utin sen omaan tummanruskeaani juurta kohden :) Tykkään myös vaaleammasta kesällä, yleensä aurinko tekee sen automatatisesti tummanruskeaan pehkooni, mutta nyt ajattelin vähän avittaa ja väripurkki aukesi ensimmäistä kertaa johonkin kahteen vuoteen :D Laiska kun olen hiusteni suhteen, niin parasta on ettei tarvitse huolehtia juurikasvusta tällä värityylillä : Sullakin varmaan oma väri juuressa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram