Enää ei ole parveketta missä nauttia aamukahvista aamuauringossa, mutta ikkunalaudat löytyy ja minähän olen aina rakastanut ikkunalautoja. Huomaan usein avaavani ikkunat sepposen selälleen ja kipuavani siihen paistattelemaan päivää. Saatan olla erikoinen näky naapureiden mielestä, mutta pitäähän näistä ottaa kaikki irti.
Kesäkuusta ja ikkunalaudoista.

 


Siinä minä siis istun ja paistattelen paljaita sääriä auringossa (EDIT: en yleensä ikkunan ulkopuolella, älkää nyt noin säikkykö :))  Vielä aurinko ei ole polttavan kuuma, mutta sitäkin salakavalampi. Olen huomannut ruskettuvani vähän liiankin nopeasti ja huomaamattani. Otsani jopa melkein paloi Suomenlinnassa eräs päivä. En edes tuntenut auringon lämpöä, mutta näin kyllä sen jäljet seuraavana aamuna vessan peilistä.

 

Ehkä on jo siis korkea aika kaivaa aurinkosuojat esiin. Sain juuri sopivasti testiin Hawaiian Tropicin aurinkorasvoja ja nyt ikkunalaudalla tuoksuu kahvini lisäksi se Hawaiian Tropicin oma kukkaisa, hieman karkkinen tuoksu.
Se tuoksuu monille kesämuistoille.

Kommentit (18)

Kata

Siis onko tossa sun ikkunan ulkopuolella joku taso suojana vai roikutko oikeesti noin ulkopuolella vaarallisesti, apua!! :D

Sanna

Ah, mikä ihana ikkunalauta sulla! <3 Toivon, että seuraavasta asunnosta löytyy myös tuollainen leveä ikkunalauta, koska ei oo mitään ihanampaa kun istuskella siinä!!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olin kieltämättä kyllä aivan haltioissani kun vihdoin sain omat ikkunalaudat! <3 Mikään ei ole parempi paikka lukea kirjaa kuin tyynyjen päällä ikkunalaudalla :)

linda

En voi melkeen ees kattoa tota kuvaa missä istut jalat ulkona ikkunasta, rupes ahistaa! :D T: korkeanpaikankammoinen

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, täällä toinen korkeanpaikankammoinen, mutta jostain syystä tämä ikkunahengailu ei pelota yhtään :D

mimi

Oh my, oon älyttömän kateellinen noista ikkunalaudoista! Sit kun joskus muutan ihan oikeesti omaan kämppään, niin ehdottomasti haluun tollaset! Ja ihanan valoisalta näyttää sun kämppä :)

annikaN

APUA! Mulle kävis niin, että kun oon tulossa pois ikkunalaudalta mun pehva luiskahtaa tuon viltin takia ikkunasta ulos. Nään varmasti tästä kuvasta painajaisia ensi yönä.

peloottaa

Just aattelin ihan samaa :D eli luiskahtaisin viltin kanssa ulos ja taittaisin niskani, tosin olen sellainen tohelo että parempi mun pysyä kaikista riskeist kaukana

Marsu

Ensiavussa työtä tekevänä voin kertoa, että ihmiset telovat itseään monesti tavalla jota eivät ole ajatelleet mahdolliseksi. Onhan se ihan ok istua ikkunallaudalla, mutta jätä nyt edes tuo viltti takapuolen alta pois. Jos olet kääntymässä ja ote lipeää niin tul viltti vähentää pitoa ja lisää liukkautta, vai onko siinä joku jarrupohja toisella puolella? Vielä kun napsi selfieitä kiireellä... No mutta, omapa on elämäsi. Halvaantuminen on myös ihan mukava vaihtoehto kävelylle.

Maria

Hui kauhistus!Monennessa kerroksessa asut?!Ei ole kukaan naapureista vielä ihmetellyt kuka meinaa ikkunalta alas hypätä??

Liikaa

Joo,kauhistuin itsekin tosta kuvasta!
Joku pv.on ovellasi poliisi,kun naapuri sattuu katsomaan ikkunastaan...ei ihan järkevää toi kuitenkaan.
Mene vaikka puistoon,jos aurinkoa haluut ottaa..

Laura

Voi herranjumala näitä kommentteja! :D Ihana nähdä että on paljon välittäviä ihmisiä jotka huolehtivat Juliasta mutta haloo.. Eikai kuitenkaan kukaan vaarallisesti roiku ikkunoissa että tarvitsee alkaa tämäkin nautinto muuttamaan halvaantumisen riskeihin tai itsemurhiin yms. :D Odotan otsikkoa iltalehdeltä "Suosittu bloggaaja Julia Toivola leikkii hengellään ikkunoissa". Hah eivaan on kyllä ihanat ikkunalaudat oon hiukka kade!

TL

Vaikka uskonkin Julian älykkäänä ihmisenä sinänsä tietävän, mitä tekee, niin tuo nyt kuitenkin on vaarallista, jopa vain yhdenkin kerran tehtynä, jos eli kun tuossa lähellä ei ole mitään tasoa vähän alempana.

Itsekin olen kyllä vuosia sitten pessyt silloisen kuudennen kerroksen asuntoni muutaman metrin leveää ikkunaa ikkunalaudalla seisten ja ikkuna auki, mutta jälkeenpäin ajatellen siinäkään, tai ainakaan siinä, ei ollut juuri järkeä. Toisaalta en minäkään toki pudonnut ja olen siis hengissä sen jälkeenkin kuten Juliakin istuskelunsa jälkeen, ja toivottavasti olemme mahdollisimman pitkään tästä eteenpäinkin.

peloottaa

ja en siis tarkoittanut että ei saisi taikka kritisoin tuota kun eihä tuosa mitään pahaa ole kunhan on varovainen mutta itseäni vaan niin huippaa :D ja itse saisin vahingon kun mulla kädetki yhtäkkiä saattaa lyödä kahvikupit ja kaikki alas ja raajat liikkuu itsestään joskus nii mulle ois paha tossa olla ku saattais tulla raajoihin joku et kädet ja jalat alkais omiaan heilumaan ja kohta oisin alhaalla :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram