Kesä on kyllä hieman aikaansaamatonta aikaa. Jotenkin tuntuu että asunto on koko ajan sotkuinen, vaatekasojen korkeus kohta katossa ja kahvikuppeja lojuu siellä täällä. To do –lista pitenee, mutta mitään ei yliviivata, kaupungilla juostaan pää kolmantena jalkana, muttei silti saada mitään hoidettua.
Aikamoista kesähuolettomuutta havaittavissa?


Vasta eilen asuntooni kärrättiin pyykinpesukone. Ei siis enää pyykkäysiltoja ystävien luona (vaikka se oli kyllä kivaa, mutta enpä oikeasti saanut sitäkään kovin usein aikaiseksi) ja toissapäivänä sain vihdoin aikaiseksi ostaa tänne imurinkin.

Sitähän ennen meillä oli Laurin kanssa imurin yhteishuoltajuus ja vaikka mitään huoltajuuskiistoja ei koskaan tullut, ajattelin että ehkä olisi kuitenkin hieman kätevämpää jos imuri oli 24/7 saatavilla sieltä omasta siivouskomerosta.

 

Täällä sitä nyt siis istutaan, pyykinpesukone hurisee taustalla, lattia on puhdas ja to do -listalta kaksi asiaa yliviivattuna. Tuntuu jo hieman paremmalta, mutta mietin kuitenkin tässä, että mitäs hittoa, Suomen kesähän on aivan liian lyhyt to do –listojen tuijotteluun. Heitetään se odottamaan syksyä jonnekin pöytälaatikkoon ja tehdään mieluummin kesän oma to do –lista. Sellainen mikä ei sisällä pyykinpesukoneita ja imurihuolia, vaan jotain ihan muuta :)

 

 

 

 

 

Mekko - H&M
Takki - Zara 
Kengät - Converse*
Aurinkolasit - RayBan
Laukku - Chanel

Kuvat: Kira Kosonen

Sisältää mainoslinkkejä*

Kommentit (19)

Vierailija

Vitsi, miten kiva asu ja kuvauslokaatio! :) Haha, täällä on myös joku tosi aikaansaamaton aikakausi meneillään, toivottavasti se tästä pian helpottaisi :D

Nola

Milloin tuo H&M:n mekko on ostettu? Onko niitä nyt myynnissä vai onko vanhempaa mallistoa?

Jonsu

Ihana postaus! Kesä on kesä vaikka vettä sataisi, lomamoodi ei oo säästä kiinni. :)

Marra

Hah, ihanaa, täällä melkein vilahti Lauri ;) Olen kyllä miettinyt, että tästä blogista puuttuu jotain, kun ei ole enää Lauria. Joten voisitko ilmoittaa sille Laurille, että sen olis vähän niin kuin pakko perustaa oma blogi, jotta voisin jatkaa senkin seurailua, kun olen täällä siihen niin tottunut :D

Vierailija

Pakko kysyä, kun itsekin ostin samaisen mekon, et pidätkö ihan vaan alusvaatteita sen alla? On nimittäin ohkaista matskua ja ainakin itsellä alusvaatteet kuultaa läpi.

A

Mitä pidät mekon alla jottei alusvaatteet vilku? Kävin sovittamassa mekkoa ja vitsi miten ihana se olikin mutta juuri vilkkumisen takia jätin mekon kauppaan :s

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Huomasin itsekin että alla ei kyllä voi pitää muita kuin täysin ihonvärisiä alusvaatteita :) Joskus myös shortsit on alla :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram