Lemppareita. Ihan vain kesän lopun kunniaksi ja ehkä siksi, että kameran muistikortti on tyhjä, enkä keksi mitään kirjoitettavaakaan tähän hätään.
Tai ehkä keksisin, mutta on kiire ja väsyttää nyt niin - väsyneenä aivot toimivat vähintään puolet hitaammin.

Sen verran ne kuitenkin toimivat että havannoivat yllä olevissa kuvissa yllättävän paljon vaaleanpunaista. Enhän minä edes omista vaaleanpunaisia vaatteita!
No parempi näin kuin pelkkää Beigeä - miltä vastaavanlainen kollaasi muutama vuosi sitten olisi hyvinkin mahdollisesti voinut näyttää.

Nyt juoksen pois.

Kommentit (28)

Riikka

Onpas kivoja asuja kaikki. Mun suosikkeja on ehkä alimman rivin eka ja ylimmän rivin kolmas, täydellisiä!

jennny

Heip :)

Eipä tämä tähän postaukseen mitenkään liity, mutta ajattelin vain tulla kertomaan että pidän sun blogista todella paljon ja sun tyyli kirjoittaa on todella hauska.

Kivaa päivää ja ihanaa viikonloppua :)

Pauliina

Pinkki on ihan paras väri! ;-) Toi vasemmanpuoleinen mekko on tosi nätti! Ja kyllä taas pistää silmään kaikki noi sun kengät, eritoten Jeffrey Campbellit. Itse asiassa sait mut postauksillas ihastumaan niihin niin että tilasin juuri itelleni kiiltomustat litat :-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, voi olen kyllä aika paljon tainnut hehkuttaa niitä täällä :D Toivottavasti tykkäät niistä yhtä paljon kuin minä :)

Jenni

Oi, sulle sopii tosi hyvin kaikki noi maksimekot ja hameet :) Muutki asut kyllä tosi upeita!

Minkki

Minkä merkkiset ovat viimeisen kuvan(jossa vaaleanpunaiset housut) kengät? Ovat niiiin kauniit :)

Fanni

Sun päällä näyttää kyllä kertakaikkiaan maksimekot niin upeilta!! 3 ylintä oli mun ehdottomat suosikit :)

Ale

Se on ihan sama onko se jätesäkki vai mikä sun päälläs, näytät aina hyvältä ja siltä kuin olisit postikortissa. Vapauttakaamme sinut sieltä Mwaaah

Kia

Oihhh, olet niin jumalainen nainen että ihan silmiin sattuu <3_<3 3 ja 7 on omat lemppariasut.

Kertu

Kivasti sopii sulle tuo vaaleanpunainen! Oma lemppariasu on kyllä ylärivin oikeassa laidassa oleva maksihame ja erikoisesti leikattu paita.:)

nq

Kyllästyt varmaan kohta näihin mun julkkiskommentteihin, mutta en voi sille mitään, että tämän postauksen neljäs kuva susta toi mieleen ihan Victoria Beckhamin.. :D Ja siinä vieressä oleva taas Angelina Jolien. Miks oot niin kaunis ja upea, kerro salaisuutes ;D

P.S. Rakastan sun tolppakorkokenkiä, haluan itsellenikin.

laura A

Sulla on kyllä ihana tyyli!

Katselin muutama päivä sitten myös omia kesä kuviani, mistä toi vaaleenpunainen on ilmestynyt myös mun vaatekaappiini? Kun tuntuu, ettei sen värisiä vaatteita ole ikinä :D Totuus taitaa kuitenkin olla toinen, haha! :)

Niina

Sun jalat on ihan huippu kunnossa! Miten treenaat niitä?
Hullun hienoja asukokonaisuuksia! Ja ihan pakko kysyä, että paljon arvioit käyttäväsi kuukaudessa vaateostokiin? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.