Eräänä päivänä löysin Kampin Spirit Storesta Bronxin mitä ihanimmat kiilakorkokengät.
Tuijotin niitä luultavasti reilun viiden minuutin ajan ja mietin miten mahtavasti ne palvelisivat elämääni, jos vain olisivat minun.
Hintaa oli alennettu sadasta eurosta kuuteenkymmeneen euroon ja tämä oli viimeinen pari kokoa 37.
Tuijotin vielä toiset viisi minuuttia ja kävelin pois.

Kotona en tietenkään saanut asiaa pois mielestäni koska a. kiilakorot ovat mukavia b. Bronxin kengät ovat todella hyviä c. ne olivat kuitenkin alennuksessa ja d. luultavasti en koskaan näkisi niitä enää.

Seuraavana päivänä löysin pöydältä 60euroa ja lapun missä luki romanttisesti pelkästään "kengät"- vähän niinkuin käskynä.
Ehkä olin ihan ohimennen saattanut edellisenä päivänä mainita uusista unelmakengistäni joita en raaskinut ostaa, mutta eihän ne miehet näitä juttuja koskaan tosissaan kuuntele. Ei näköjään niin.

Asian ongelma oli se, että olen maailman huonoin ihminen ottamaan lahjoja vastaan (varsinkin miehiltä). Suutun jos joku baarissa haluaa tarjota drinkkini ja koen suurta epämukavuuden tunnetta jos ravintolassa laskua ei saa laittaa puoliksi.

Tämän asian pitäisi kyllä olla perillä tuolla ukkelilla ja tempaus olikin niin outo, että luulin sitä tietysti vitsiksi. Tarkistettuani, että raha oli oikeaa, eikä lapun toisella puolella lukenut "hää hä, HUIJASIN, senkin urpo" aloin tajuta tilanteen vakavuuden. Joudun nyt ensimmäistä kertaa elämässäni ehkä ostamaan miehen rahoilla kengät.

Inttäessäni vielä vastaan, minulle kerrottiin, että joko ostat ne kengät tai käyt kaupassa ostamassa ruokaa. Lauri oli lähdössä ulkomaille, enkä minä nyt mitään ruokaa tarvitse, joten myin periaatteeni kengille ja ostin ne.
 

 

Näillä on talsittu siitä asti ja ne ovat mukavimmat kengät mitä olen ehkä koskaan ikinä omistanut.

Sen pituinen se.

 

Kommentit (17)

Tiia

No eihän niitä olisi voinut olla ostamatta, kun lahjan antaja olisi varmasti loukkaantunut :P

Anna ja Anniina

Oi ihanan yksinkertasen romanttista♥ :) Ja aivan ihanat noi kiilakorot! Nuden sävyset korkkarit olis munkin ostoslistalla, mutta ei oikeen oo tullu niitä oikeita vastaan:)-Anna

Anonymous

Ihanat kengät! Oot tosi kaunis ja sulla on ihana kirjoitustyyli. Blogis kuuluu lemppareihini!:)

Anonymous

Tästä blogista on tullut suosikkini! Aina ku piipahdan koneella, tarkistan samalla blogisikin :-)Nätit kengät, kiilakorot on ehdottomasti parhaimmat minunkin mielestä. Mutta pakko udella, mitä miehesi tekee oikein työkseen, kun matkustelee noin ja antaa noin kivoja lahjoja :-D Ei ole pakko vastata, ymmärrän jos yksityisasioita ei haluta alkaa paljastaan.. Halusin vain ilmoittaa olevani kateellinen! :-)

Anonymous

Lahjan vastaanottaminen on taito jota kannattaa harjoitella, onhan se stressaavaa jos ei voi vain aidosti ilahtua ja sanoa "kiitos", voi mennä ihania asioita sivu suun - tai siis jalkojen =). Eli nyt vaan uudet kengät jalkaan ja menoksi! (P.S. Ihana blogi!)

Anonymous

Haha, sulla on aivan loistava kirjoitustyyli, nauran aina katketakseni kun luen näitä sun juttuja :) -laura

Julia

Tiia,Jep, se olisi ollut ilkeää.Anna,Bronxilla on monia ihania nudeja :)Sofiina, Niin oli ja on! Prahassa kävelin monen monta kilometriä ja oli niin mukavaa :)Anonyymi,Ihana, kiitos!!Anonyymi,Haha, ei haittaa. Työskentelee sekalaisesti radio, tv ja turvallisuusalalla. Välillä kertyy ekstraa, välillä ei. Ei tässä rahoissa silti kukaan kieri :D Kiitos paljon, niin ihana kuulla :)Anonyymi,Jalat tuli enemmän kipeäksi kun kävelin balleriinoilla :D Nämä on vielä todella tukevat, mutta joustavaa ja tukevaa materiaalia. Korkoa n.10cmEllu,Täysin samaa mieltä :Lindsay,Niinhän se on. Kiva kuulla :)Anonyymi,Kiitos :) Juu, tässä kovasti harjoitellaan. Kyllä se siitä vielä :)Miiru,:) Laura, etkä? :D Mulla on aina sellanen olo, että kukaan ei ymmärrä näistä mun jutuista mitään, joten iso kiitos tästä kommentista :)Vivian,Oi, kiitos. Tähän voi sanoa tosmalleen samoin kun yläpuolelle. Mun mielestä te ootte aika mahtavia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat