Mun mielestä mä voisin alkaa panostamaan kenkiin. Muutamat laadukkaat saappaat, ehkä nilkkurit, korkkarit. Kaikenlaista.

Tässä puolestaan näette kasapäin budjettikenkiä. Osa vähän hintavampia, toiset taas halpoja kuin saippua.  - toisaalta eivät näistä mitkään ole vielä rikkikään menneet.

Tämä herättänee ihmetystä siinä mielessä, että joillain on tullut tanssittua lätäköissä Barcelonassa, toisilla tarvottu mudassa Tukholmassa, kolmansilla kävelty eksyneenä kilometrejä toisensa perään Prahassa, lopuilla vähintään taisteltu jossain päin maailmaa mukulakivillä, tämä kaikki kerrottuna moneen otteeseen ja vielä näillä mennään.
Kulahtaneita kesäkenkiäni, paljon kiilakorkoja, talvikorkkareita ja konssiperhe. Olkaa hyvät. (Sandaalit, ballerinat, saappaat ja uudet reissuostokset jäi nyt kuvaamatta, mutta tässä olikin jo tarpeeksi yhdelle erää).

 

Kommentit (23)

Reetta

Kadehdittavan mahtava kenkäkokoelma sulla! Toisaalta, jos mulla olisi noin paljon kenkiä, ei ne mahtuisi meidän kämppään :D

Vierailija

onko nellyn niittikorkkarit epämukavat? koska olen kuullut tutultani,että hänellä jalat aukesi noiden niittien takia..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ne ovat yhden epämukavimmista korkkareista mitä omistan. Mutta, niin hienot! Sellaiset millä mennään nopeasti käymään jossain, eli ei mitkään bailukengät.

Queen Ariel

Ihania kenkiä ja niin ihanassa järjestyksessä näissä kuvissa! Omat kenkävarastoni on kasattu isoihin kasseihin vkellariin kun ei mahdu kotiin!:-D Tarvitsisin myös jonkunlaisen kenkähyllyn!:-)

Ansku

Ihana kun postaat niin usein. :) Sun teksteistä ja kuvista tulee aina hyvälle tuulelle <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ihana kuulla :) Yritän postata aina kun ehdin. Itse tykkään myös lukea blogeja, missä on melko tiheä postaustahti.

kiti

Oi miten ihania kenkiä!! Mistä noi siniset korkkarit on, niihin ihastuin syvästi! Tykkään sun blogista erityisen paljon, oot tosi hyvä tässä hommassa! :) Voisitko tehä Facebookkiin oman sivun, fanittaisin sua immediately! :)

Marie

Miten noista voi edes valita mitkä kengät jalkaansa laittaa? :D Niin paljon ihania ja kauniita kenkiä. (:

Senja

oi oiii miten ihania kaikki. hyvä kenkämaku sulla! erityisesti conssiperhe on varsin suloinen!:D:)

Noora

Voi mikä unelmien kenkä kokelma! kateus iski! :D
kurkkaappa minun blogiini, kerron siellä elämästäni jatkuvan ja piinanaavan kivun kanssa :)
minunparasystava.blogspot.com

Nina

Oot selvästi nyt alan asiantuntija, niin kysyn: onko olemassakaan mukavia korkokenkiä? Sellaisia, että päkiään ei satu, varpaat ei mene lyttyyn ja nilkkoihin ei tule ylimääräistä painetta joka kostautuu nukkumaanmennessä infernaalisena jäytävänä tuskana? Onko niitä ollenkaan?

nimim. joku ei osaa kävellä vissiin koroilla

xoxo Nina

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulle mukavimmat ovat kiilakorot, sekä ehdottomasti jeffrey campbell Lita tyyppiset korot, eli paksu korko ja paksu pohja. Jos et ole paljoa koroilla kävellyt, niin ei ehkä ihan heti noita jeffreyn 13 cm korkoja kuitenkaan, mutta jotain samantyyppistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat