Kun pääsiäisen lämpimimpänä päivänä kaikki ystäväni korkkasivat terassikauden, mitäs me (60v) pariskunta päätetään tehdä? No, lähteä seurasaareen tietysti!
 

Kuvataidetta
Tiedän, että boheemi 70-luku on nyt muotia, mutta minä olen 50-luvulla!

 

 

 

 

 

 

 

 
Yritin leikkiä luontokuvaajaa, mutta toi ankka tuli melkein päälle! (tiedän ettei se ole ankka)
Itse kauhistelen kun nuoret tytöt kävelevät kaupungilla jo pelkissä topeissaan, mutta kukas urpo se siellä hyppelee meren keskellä puolialasti?

Onneksi meillä oli oikein hauskaa ja reissu varmasti toivottavasti poisti seurasaari traumojani. (Kyllä ihmisillä voi olla sellaisia!)
Kävin siellä viimeksi luokkaretkellä. Muistan kuinka kaikki olivat niin hurjan innoissaan siitä, että pääsivät syöttämään oravia. Kappas vaan kun minä en nähnyt yhtäkään elävää (saati kuollutta) oravaa koko saaressa. Luokkakaverit puolestaan kerskuivat oravien nyt olevan tyyliin heidän uusia bestiksiään.
Paluumatkalla takaisin koululle, olin katkera, eikä huvittanut kävellä. Nokkelana tyttönä otin bussin. Oravatytöt kantelivat ja jäin koko loppupäiväksi jälki-istuntoon.

Kommentit (10)

Anonymous

Muistan kun ensimmäisen kerran tulin blogiisi (Bali-reissusi aikana) ja heti ensinäkemältä tuomitsin sinut jotenkin, hmm..sellaiseksi biletytötksi joka ei oikeen mistään muusta välitä. Jäin kuitenkin seuraamaan, ja tämä on hyvä esimerkki siitä, että ihmisiä ei saisi tuomita heppoisin perustein (ja ihankuin siinä bilettämises olisi muka jotain väärää). Kirjoitat nimittäin aivan ihanasti (nytkin hekottelin täällä itsekseni) ja vaikutat älykkäältä nuorelta naiselta! Nyt lähinnä itseäni hävettää että minulla oli heti sellainen tuomitseva asenne! -LauraP.S. Sori, en yleensä kirjoita mitään negatiivista ihmisten blogeihin, mutta tää oli semmonen negatiivinen mielipide, joka muuttu superhyväksi mielikuvaksi :)

Anonymous

Mistä löydät parhaiten sopivia rintsikoita? Kun tuossa joku aika sitten puhuit ihan avoimesti tisseistä, niin ajattelimpa kysästä nyt samoin avoimesti :D Mulla on pieni ympärys ja iso kuppikoko, ja se vaikeuttaa rintsikkametsästystä kovin, ainakin mun paikkakunnallani. Joten mistä löydät omasi?

Sanni

Voihan seurasaarikokemus! haha, pikkutytot osaa sitten olla julmia. Siella nayttaa aika kivalta, siis etta tarkenee. Toivottavasti saat pysyy lampimana, ja lampenee viel lisaa siihen mennessa ku tuun kotona kaymaan! :)

Anonymous

Ihana kun kaikki ihmiset ei oo pelkkiä biletyyppejä! Sä ja Lauri oote ihan parhaat!!:) Muutenkin ihana blogi!

Oc

Laura,Noh, ei se ole sinun vikasi vaan minun :D Tiedän millaista kuvaa annan ulkonököni ja ensivaikutelman perusteella. Jostain syystä en kyllä halua tehdä asialle mitään :D Kiitos paljon ihanasta kommentista!Iina, :DAnonyymi,Ostan alusvaatteeni Lindexiltä ja h&m:stä ym. Useimmiten kokoani ei ole, koska ympärysmitta juuri on niin pieni. Joten tyydyn siihen mitä on ja ihan hyviltä tuntuu. Ehkä en edes tiedä oikeasti omia tarkkoja mittojani :DSanni,On! :D TOivottavasti lämpenee. Jos tulee takatalvi niin tämä tyttö pakkaa matkalaukkunsa!Anonyymi,Noh, mä vielä yritän. Lauri juo ehkä vaan muutaman kerran vuodessa, se on jo outoa! Kiitos paljon :)

Peaches

Voi kun söpöjä kuvia :D Ja muutenkin sun blogista välittyy jotenki tosi hyvä fiilis ni on kiva lukea sun juttujas :) Oon seurannu sun blogia vasta vähän aikaa mut tää kyl iskee iha täysillä!

Anonymous

Mistä toi sun ihana hame on?Ja kysyinkin jo muutama postaus takaperin, että minkä kokoisina ostit ginasta ne korkeavyötäröiset beesit housut?:)

Oc

Anonyymi,Voihan harmi. Olin täysin unohtanut vastata! Anteeksi, aina unohdan vahingossa jonkun kommentin jos en tiedä siihen vastausta ja jään miettimään. Housut ovat kokoa 26 ja hame h&m :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat