Olipa kivaa viettää tänään melkein koko päivä ihanan ystäväni Yannan kanssa ja vielä ulkona! Yleensä meidän alkuviikko koostuu kahvin lipittämisestä Yanna keittiönpöydän ääressä, missä voimme viihtyä lähes poikkeuksetta n.5 tuntia ainakin kerran viikossa, yleensä maanantaisin.
Mutta, tänään olikin tiistai ja jos se ei ollut jo tarpeeksi rutiineistamme poikkeavaa, lähdimme myös kävelylle (emme käy kävelyillä) ja hyvin pitkälle sellaiselle (punavuoresta kaivariin.. gröhöm) Jokatapauksessa oli ihanaa ja carusellissa - missä kävimme kahvilla - oli terassilla todella lämmin ja mukava köllötellä.

Matkan varrella poikkesimme viemässä superpirtelöä tatuoitavalle Laurille, joka makasi punavuoressa Legacyssä mahallaan viisi tuntia selän täyttyessä rakennuksista.

 

 

 

Pakko fiilistellä nyt Laurin tatuointia, koska omaa seuraavaa saan odottaa vielä ties kuinka kauan.

 

 

 

 

 

 

Vaikka tehtynä on vasta rakennuksien ääriviivat, huomaa, että valmiina siitä tulee ehkä aika huikea.
Pidän tästä.

 

Kommentit (21)

yanna

Oli ihana päivä!!! Lisää näitä :)Ja Laurin tatskasta tulee törkeen makee! Ää niin kateellinen, mäkin haluun :D

Oc

Yanna,Niin siis haluut Helsingin selkääs? Ei saa matkii, ota vantaa! Mä voin ottaa espoon :D

BaliChild

Hei, mä mietinkin tässä et meinaako se ottaa sen kaupunkitatskan! Hienon siitä tulee! jääkö mulle sit joku kämänen balin saari tatuoitavaksi? :D

Anonymous

aijotko siis itekki ottaa vielä lisää tatuointeja? (: tosi hieno toi laurin selkä!

Oc

Anonyymi,Voi kyllä! Aikomuksena on ollut parannella selkä tatuointia jo pitkään :) Sen lisäksi muutama pieni kuva olisi tervetullut myös.

Anonymous

heiii! ihana uusi banneri! mistä noissa lissabon postauksissa näkynyt kultainen hame on ostettu? :o

Oc

Essi,Kiitos! :)Yanna,Hahah, mun mielestä näytän joltain täytetyltä barbie-eläimeltä. Tiedätkö?Laura,Kiva kuulla. Sen piti olla väliaikainen, mutta kai se voi olla siinä hetken :)Anonyymi,Kiitos! Hmm, kultainen hame? Tarkoitatko noita viime postauksen beigejä shortseja? vai ehkä sitä kukkahametta? :) No, helppoa koska ne molemmat ovat h&m:ltä yllätysyllätys :D

Victoria

Todella hieno uusi banneri :) vikki tykkäilee kovasti! Kääk, carusell on meikäläisen kantaterassi joka ikinen kesä. Mun täytyy siis ilmeisesti käydä korkkaamassa kausi alkaneeksi, jos siellä kerran jo tarkenee :)

Oc

Anonyymi,Eikö olekkin! :) Takki on muistaakseni Gina Tricotista. Tarkemmat tiedot voit kysyä Yannalta, mulla on vain hataria muistikuvia :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram