Niin se vaan yllätti minut. Lissabon on upea!
Rakastan kaupungin tunnelmaa. Aurinko paistaa, katusoittajat laulavat, ihmiset istusekelevat ulkona kaikessa rauhassa. Olen bongannut jopa muutaman ihmisen nukahtaneen ulos. (enkä nyt puhu humalaisista) kaikki tuntuu niin rauhalliselta ja kauniilta. Miksi Suomessa ei ole näin paljon kauniita aukioita, tai kukkuloita, missä voi vaan istua ja nauttia päivästä?
Ehkä siksi, että meillä on aivan jäätävä talvi, jolloin aukiot ja kukkulat muuttuisivat hengenvaarallisiksi "selviydy kaatumatta" alueiksi, mutta silti.

Ensimmäinen päivämme täällä meni täydellisesti.
Emme ole laatineet mitään "pakko tehdä/nähdä" listaa, vaan olemme vaan ja teemme mitä huvittaa.

Eilen lähdimme kävelylle. Kiertelimme kaupunkia ihaillen rakennuksia ja pysähtyen välillä istumaan ja vain nauttimaan auringon paisteesta.

 

 

Ajauduimme lopulta lähelleCastelo de São Jorge:n linnaa, joten päätimme käydä katsomassa paljon puhutut näköalat sieltä käsin.

Turhaa ei ilmeisesti olla puhuttu, maisemat olivat huikeat!

Taas kerran asiasta toiseen. Minulta katkeaa kohta verisuoni päästä tämän hotellin nettiyhteyden kanssa! Yhden kuvan lataamisessa tänne kestää ainakin viikko! Okei, viisi minuuttia.
Koska mikään muu kuin hitaat nettiyhteydet eivät saa minua näin pahasti raivon partaalle joudun hillitsemään bloggaamistani (tai ainakin kuvien määrää) täällä oleskelun ajaksi. Toki niitä laitan, mutta täysin kattavat selostukset ja kuvat matkasta taitavat näillänäkymin tulla sitten vasta suomen puolelta.
 

Kommentit (11)

Linda

joopajoo, arvaappa vaan kuka istuu kateellisena kirkkonummella ja edessä olevasta ikkunasta paljastuu kaunis totuus. vettä tihuttaa eikä auringosta tietoakaan. NAUTI! :):)

Oc

Linda,Voi ei. No kohta minäkin olen siellä katselemassa ikkunasta, kun uloskaan en saletisti jaksa mennä :DIina,Ja mukava päällä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat