En tiedä mikä tuossa lippiksessä on. Se vain päätyy päähäni todella useasti ja mitä oudoimpien asujen kanssa. Se vain on siinä. Siinä silloin kun on huono hiuspäivä, huono sää, huono naamapäivä, tai muuten vaan huono päivä. Tai ehkä ihan hyväkin päivä. Ikään kuin omana pienenä katoksena, minkä suojassa on hyvä olla. Tiedän että se ei välttämättä näytä ihan tyylikkäimmältä, mutta välillä ei tarvitsekaan. Välillä voi olla vaan katoksen alla.

 

Tältä kai näytän useimmiten kun tukka on laittamatta, naama miltei meikittä ja päälle valikoitunut ensimmäiset vaatteet kaapista. Tältä olen kai näyttänyt viime aikoina useasti. Jo niinkin useasti, että on melkein laittautumista ikävä! Ehkä ryhdistäydyn viikonloppuna :) 


 

Takki: Zara
Huivi: Acne

Paita: Tommy Hilfiger
Housut: BikBok
Kengät: Nike 
Laukku: Alexander Wang
Lippis: New Era

Kommentit (22)

Kissis

Aiempaan Wang-postaukseesi liittyen: EN TAJUA, miten saat sen paidan wörkkimään! Olin ihan innosta piukeena, kun onnistuin sen netistä tilaamaan, mutta päällä se ei vaan toimi. :( Näyttää jotenkin liian isolta, liian kummalliselta...liian neliöltä. En maksaisi siitä edes kahtakymppiä. :'( Toisaalta, rahat säästyy, mutta toisaalta, itken pettymyksestä. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aiemmassa Wang postauksessa sanoinkin, että kannattaa sovittaa päälle, nimittäin nämä vaatteet elävät ihan omaa elämäänsä :D Kaikki mitä itse katsoin aiemmin, että tuon ehdottomasti haluan, näyttikin päälläni ihan oudolta ja sitten taas toisinpäin, eli ne mitä en ollut miettinyt ollenkaan, taas näyttivät yllättäen paremmilta päällä. Hassu mallisto ja harmi tosiaan että ei sopinut pälle, mutta onneksi sille ostajia varmasti löytyy jos et voi palauttaa :)

Tiina

Luen blogiasi bloggerin kautta, ja yhtäkkiä eilen on tullut kaikki postauksesi järjestyksessä uusimpien postauksien luetteloon. Jopa viikon vanhoja postauksia näkyy uusimpana. Ja muiden bloggaajien postaukset jäävät alapuolelle vaikka ne ovat uudempia kuin sinun viikko sitten kirjoittamat. Mistä johtuu?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei :O En osaa yhtään sanoa mistä johtuu.. Blogger on aina ollut vähän hankala ja tuntuu, että se elää ihan omaa elämäänsä, mutta katson jos voin tehdä jotain :) Kiitos kun ilmoitit asiasta :)

Aino

Tää on vähän hassu kysymys, mutta onko esim juuri tuossa Acnen huivissa brandin lappu tarkoituksella näkyvissä, vai meneekö se luonnostaan noin päin?:) Sama ilmiö oli mm. Burberryn huivin kanssa. Omaan silmään se näyttää vähän ehkä tökeröltä, mutta en tiedä sitten kuuluuko se asiaan:D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En ole itseasiassa kiinnittänyt huomiota ollenkaan tuohon, mennyt vahingossa varmaan noin päin. En tarkoituksella siis asettele huivia niin että lappu näkyisi :D
En edes tiedä kummin päin huivi on "oikein päin". Nämä kun ovat minulla aina ihan solmussa muutenkin :)

hohhoijjakkaa

mites toi sun ylähuuli? Gyylissä ollu alennukset ni otit sit iha kunnolla?

Aino

Toi lippis saa sut näyttämään kyl iha joltakin julkkikselta haha! <3 Kivoja kuvia taas!

A

Onko siitä kauan, kun ostit ton takin zarasta? :D oon pitkään kattonut monien päällä juurikin tuon tapaista takkia, mutta en oo vielä uskaltautunut ostamaan. Näyttää sun päällä todella tyylikkäältä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

On siitä jo aikaa, mutta juuri eilen näin saman takin Jumbon Zarassa (oli ihan hyvin kokojakin jäljellä :))

Alisa

Hei Julia! En ole aikaisemmin tänne kommentoinutkaan, mutta nyt ajattelin ryhdistäytyä :) Löysin vasta muutamia kuukausia sitten blogisi, mutta rakastuin heti! Tykkään niin paljon tavastasi kirjoittaa ja tyylikin on täys kymppi! ♥ ja toi lippis, kuulostaa niin tutulta tuo mitä kirjoitit sillä itellänikin on samanlainen. Aina päässä jos vähänkin vaan voi laittaa:D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei Alisa! Ihana kuulla että olen saanut uuden lukijan <3
Kiva kun tulit kommentoimaan ja vieläkin kivempi kuulla, että jaetaan sama lippisfiilis haha :D Ihan mahtavaa!

Mari

Sun canada näyttää siltä kun se ois suoraan paketista!! :) mun on aina ihan miten sattuu! :D

M

Milloin olet ostanut Acnen huivisi? Olen etsinyt juuri tuon väristä kaulaliinaa, mutta kurkkasin Acnen värivalikoimat tässä kuukausi sitten ja tuota väriä en kyllä nähnyt..Osaatko sanoa saako tuota väriä vielä jostain? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram