Anteeksi pienestä blogihiljaisuudesta.
Olen täällä hyörinyt läppärini kanssa taistellen muutaman deadlinen, takkuilevan netin ja useiden tuntien sähkökatkoksien kanssa pää ihan punaisena.

Onneksi homma alkaa olla jo voiton puolella ja tiedättekö mitä? Sähkökatkokset ovat ihania! Jokaisen pienen stressipesän taloon pitäisi silloin tällöin tulla täydellinen pimeys. Ja tietysti juuri silloin kuin tietokoneen akku on lopussa ja tarvitsisit nettiä eniten. Silloin ei voikaan oikein tehdä muuta kuin mennä istumaan terassille. Ottaa ehkä lasin viiniä ja odottaa.

Odotellessa voi jutella (kukaan ei katso kännykkäänsä joka sekunti koska netti ei toimi), kynttilät lepattavat iltatuulessa ja tähtitaivas loistaa aivan henkeäsalpaavan upeana. Tiedättekö kuinka kirkas se tähtitaivas onkaan kun koko kaupunginosan sähköt ovat sammuneet ja tähtien valo pääsee täysin oikeuksiinsa?

 


Kun sähköt lopulta poksahtivat kahden tunnin päästä takaisin päälle, melkein toivoin että ne olisivat pidempään poissa ja huomaan että olen rentoutuneempi kuin pitkään aikaan.

Kommentit (13)

Pauliina

Wau mikä hetki. :) Hetken jo kuvittelin itseni samaan tilanteeseen ja rauhaan ja sain kiinni tunnelmistanne pelkän tekstin ja kuvien perusteella.

pupunen

Näin se menee meidän pitäis elää oikeassa maailmassa enemmän, eikä virtuaali/netti maailmassa.

:) Nautihan olostasi siel

Jenita

Kerrankin joku muukin ymmärtää sähkökatkoksen ihanuuden samalla lailla kun meikäläinen! Oon aina luullut olevani joku kummajainen tämän ajattelutavan takia... :D

Iina

Voi kun siellä on ihania maisemia. Täytyy sanoa, että aika useinkin ärsyttää kun kännykät ovat kasvaneet ihmisten käsiin kiinni. Ei olla kunnolla läsnä vaan somessa pitää olla koko ajan. Valtakunnallinen parin tunnin sähkökatko kerran viikossa voisi tehdä hyvää :)

Helpotuksen huokaisu

Huh, onneksi tajusit poistaa tuon "murut" tuolta välistä, ois ollut tosi epäjuliamaista. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram