Olen löytänyt ihanan kasvojenpuhdistustuotteen!
Kuten ehkä muistatte, liputan paljon ihonhoidossa luonnontuotteiden puolesta. Omani kun on hieman oikukas- ajoittain kuiva, silti ravainen, punoittava ja epäpuhdas. Olen kokeillut kaikkea kalleimmista merkeistä apteekin tuotteisiin. Kaikki ärsyttävät ihoani vain entisestään, tai jos eivät ärsytä, niin ovat täysin tehottomia.

Nyt olen jo pidemmän aikaa käyttänyt Cosmo Naturel- sarjan ihonpuhdistustuotteita ja ne ovat olleet ehdottomasti parhaita tähän asti. Varsinkin puhdistusgeeli!
Löysin nämä Pretty.fi:stä. Muualta Suomesta näitä ei vielä saakkaan.

Erityisesti rasvoittuvalle iholle tarkoitettu, puhdistava ja rasvaa poistava, ihoa rauhoittava puhdistusgeeli.

Harvoin hehkutan mitään näin paljon, mutta en tiedä pääseekö tästä enää paremmaksi.
Puhdistusgeeliä tarvitsee ottaa todella vähän, hieroa kevyesti kämmenillä naamaan, huuhtelu ja voilá!
Ei meikinrippeitä, ei sitten yhtään! Ja minä sentään käytän JoeBlascon peitevoiteita (vedenkestäviä) ja silloin tällöin Diorin vedenkestävää kajaalia, plus kaikeinmaailman muut sotamaalaukset. Kaikki lähtee pienellä määrällä ja ilman hankausta. Ihoa ei kiristä, ei punoita, ei kuivaa, ei mitään! Niin se oikeasti tekee, en luovu tästä ehkä ikinä.

Saman sarjan kasvovesi on myös ihana:

Kasvovesi kuivalle tai herkälle iholle.

Viimeistelee puhdistuksen, tuoksuu ihanalle ja jättää kasvot raikkaiksi.

No, nyt tuli hehkutusta kerrakseen, mutta uskokaa tai älkää, jos on turhaan testannut kymmeniä puhdistusemulsioita tuloksetta, on se kiva löytää vihdoin toimiva purnukka.
Seuraavaksi pitää ehdottomasti tilata sarjan kasvorasva ja ehkä kasvonaamio.

Tässä vielä pieni infopläjäys:

Ranskalainen Laboratoire Gravier on orgaanisen kosmetiikan edelläkävijä. Cosmo Naturel -tuotteet täyttävät tiukat Nature & Progrès -sertifikaatin kriteerit -ne on valmistettu 100 % orgaanisista ainesosista. Tuotesarjasta löydät jokaiselle ihotyypille sopivat puhdistus- ja hoitotuotteet.

Tuotteita ei ole testattu elänkokeilla. Ei sisällä sulfaattijohdannaisia pinta-aktiivisia aineita kuten ammonium lauryl sulfaatti tai sodium lauryl sulfaatti.
Ei sisällä synteettisiä väriaineita, parabeeneja tai petrokemian teollisuuden tuotteita kuten parafiini, silikoni tai PEG. Ei sisällä GMO-tuotteita.
Ei sisällä synteettisiä hajusteita, hajusteena käytetty ainoastaan orgaanisesti viljeltyjen kasvien öljyjä.
Tuote täyttää Nature & Progrès'n uudet 2010 bio-ekologisen kosmetiikan määritelmät.

 

Kommentit (16)

Peaches

hah, ihan ku mun suusta.. siis samat ongelmat ihon kanssa ja sopivaa tuotetta en oo vieläkään löytäny :/ Toi tuotesarja vois kyl olla kokeilemisen arvoinen, jos kävi sama tuuri ku sulle (toiveajattelua..) :) Ois muuten kiva jos tekisisit "päivän meikki" postauksen, jossa esittelisit sun käyttämät tuotteet! :)

Anonymous

Sun ihosta ei kyllä kuvien välityksellä huomaa että se esim. epäpuhdas olisi :)Mulla on myös rasvoittuva, mutta pintakuiva ja herkkä iho ja epäpuhtauksia löytyy ja yleensä juuri ne tuotteet jotka poistaa epäpuhtaudet, tekee ihosta entistä kuivemman ja kutisevamman, plaah. Pitänee siis ehkä koittaa näitä tuotteita :)t:gaola

Anonymous

Vaikuttaa aika hyvältä, voisi jopa itsekin pistää tilaukseen :) Ei tosin vakuuttanut tuo infopläjäys yhtään, sillä englannin sana organic kääntyy suomeksi sanaksi luomu, ei orgaaninen. Lisäksi sodium on suomeksi natrium. Pieniä juttuja, mutta laadukkailla tuotteilla uskoisi olevan myös hyvät suomennokset.Terveisin nipo

Cheririe

Vois kokeilla tuota, jos lupaat että kaikki sotamaalaukset lähtee ;D Itse kans käytän Blascoa aika useasti ja suurin osa siitä jää sitten vasta pyyhkeeseen :/

Mimmu

Kävin heti tilaamassa tuon puhdistusgeelin, sen verran hyvän myyntipuheen pidit ;) Ja tosiaan kun mullakin on sellainen iho että se ei oikein osaa päättää onko kuiva vai rasvainen. Kiitos siis vinkistä :)

Julia

Peaches,Hei, voisin tehdäkkin joskus :) Kannattaa kokeilla varsinkin tuota puhdistusgeeliä :)Gaola,Niin, sama on käynyt mulle satoja kertoja :D Luonnontuotteet on ollu ensimmäisiä, mitkä ei tunnu ärsyttävän ihoa. Harmi, että suurin osa niistä on myös aika hintavia. Heh, hyvä, ettei kuvista välity iho-ongelmat. Yleensä ne tulevatkin kausittain. Välillä ei ole mitään, kun toisinaan tekisi mieli vetää pussi päähän.Nipo,Totta, itse en osannut kiinnittää huomiota. Tuotteista on muutenkin todella vaikea löytää suomenkielisiä selostuksia. Mukana tulee kyllä suomenkielinen tuoteinfo, mutta itse olen onnistunut sen hukkaamaan. En sitten tiedä, jos siinä olisi paremmat käännökset.Cheririe,Voin luvata, että ainakin minulla lähtee paremmin kuin millään muulla pitkään aikaan :)Mutta, kokemusta on siis vain tästä Gel nettoyan- rasvaisen ihon puhdistusgeelistä. Tuotesarjassahan on myös puhdistusmaitoja jne, toivottavasti nekin ovat yhtä hyviä :)Heli,Ole hyvä, toivottavasti pidät myös :)Mimmu,Voi ei :D haha. Toivottavasti olet tyytyväinen :)

Anonymous

Pitihän se käydä tilaamassa :) Blogit on kyllä hyvä paikka löytää uusia tuotteita.t:gaola

Kris

Munkin pitää varmaan kokeilla... samat ongelmat minkä lisäksi iho on välillä hirveän herkkä ja kaikki paitsi vesi kirvelee :( Voisit harkita uraa ostos-tv:ssa, sen verran hyvä hehkutuspuhe :P

Anonymous

Oletko saanut nuo pretty.fi tuotelahjoina vai ihan omalla puhtaalla rahalla maksanut? :) Harmi kun sunkin blogi on mennyt enemmän mainonnan puolelle :(-kata

Julia

Kata,Niinhän ne melkein kaikki menevät. Ihan rehellisesti kijoitan kyllä pitämistäni tuotteista, en mainostaakseni niitä, vaan pistääkseni ns. hyvän kiertämään. Itse olen saanut paljon loistavia vinkkejä muista blogeista- oli ne sitten tuotelahjoja, tai ostettuja.:)

Anonymous

itskin käytän joe blascon meikkivoidetta, ihan huippu! mikä sävy itselläsi on käytössä?:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram