On hieman muuttunut.

 

Ibizalla tosiaan on paljon muutakin tarjottavaa kuin aamuun asti bailaaminen ja lomakohteena se taitaa sopia ihan kaikille. Meidän hotellissammekin oli paljon perheitä. vauvoja ja lapsia, sekä saksalaisia vanhuksia ja joogaa joka aamu!

 

Se mielikuva rannalla yötä päivää bikineissä bailaavista nuorukaisista on vaihtunut rantatuoleissa shamppanjaa siemaileviin aikuisiin. Toki niitä nuorukaisiakin riitti, mutta yleiskuva oli yllättävän aikuismainen, jos niin nyt voi sanoa.  

 


 

Sain käsityksen, ettäPlaya d'en Bossa- Tuo pitkä ranta, missä on hotelleja toisensa perään, yökerhoja ja rantabaareja on se holtittomin. Sellainen minne paikalliset eivät ehkä ensimmäisenä menisi viettämään aurinkoista lauantaipäiväänsä. Paikalliset suuntaisivat mieluummin ehkä joillekin niistä lukemattomista hiljaisemmista rannoista, mitä Ibizalla riittää. Me emme ehtineet niitä nähdä, vaikka tarkoitus olikin.

 

Suunnitelmia Ibizan varalle tosiaan löytyi mielin määrin, mutta toteutusta valitttavasti ei. Olisin halunnut käydä Las Salinas rannalla, kävellä vanhan kaupungin mukulakivisillä kapeilla kaduilla ja kiivetä tuon Dalt Vilan linnaan katsomaan upeita maisemia. Tällaiselle kaupunkikierrokselle oltiinkin varattu kalenterista sunnuntai ilta, mutta arvatkaas miten kävi? No, nämä tytöt söivät erittäin maittavan myöhäisen lounaan rannalla Nassau ravintolassa (kallis, mutta aivan mahtava thaimaalainen salaatti!) minkä jälkeen hotellihuoneessa väsymys yllätti ja puolen tunnin päikkäreiden sijaan, molemmat nukahtivat 12 tunniksi! Eli seuraavaan aamuun asti. Siihen aamuun jollin piti jo pakata tavarat ja lähteä jo lentokentälle.

 No, sellaista se matkustelu välillä on. Kaikki ei mene aina nappiin. Sen olen huomannut jo lukuisilla lomilla ja ainahan Ibizalle pääsee uudestaan. Jos tosin vielä tuolle saarelle lentäisin, pitäisin huolen että alkuloma kierreltäisiin saarella, käytäisiin eri rannoilla ja katsomassa lukuisia nähtävyyksiä. Ajoittaisin vierailuni luultavasti sesongin alku, tai loppupäähän (elokuussa se on huipussaan). Ja jos haluaisin nähdä jonkun tietyn dj:n tai osallistua joihinkin isoihin juhliin ostaisin sinne liput ajoissa ja säästäisin juhlimisen viimeisille päiville.

 

 

*Matka toteutettu yhteistyössä Sunsilkin ja Indiedaysin kanssa*

Kommentit (15)

Pihla

Älä suutu, kun nyt heti alkuun korjaan :) Itsekin tehnyt tuon virheen joskus, mistä äiti sitten huomautti niin jaetaas nyt nämä vinkit perheen kesken :D "Se mielikuva rannalla yötä päivää bikineissä bailaavista nuorukaisista" nuorukainen -sanaa käytetään nuoresta MIEHESTÄ. Hauskan kuuloista, että pojanklopit bikineissään karkeloivat :D hahahah just hyvä ja hauska :).

Näyttääpäs kivalta ja ihana postaus, todella mielenkiintoinen ihanine kuvineen, kuten aina !!!!

anna

oikeasti arvostelematta mitenkään teidän matkaa kysyisin vain, että miten sunsilk tähän siis liittyikään? onko tulossa jonkinlaista kuvausta käyttökokemuksista? onko heillä jotain uusia tuotteita, jotka sopivat erityisesti vaikkapa auringon ja allasveden kuivattamille hiuksille?

Minna / Kotirouva Lontoossa

Heippa kaunis Julia! Ibiza on mulle aika tuttu paikka ja vahvistan ton sun mielikuvan aurinkotuoleilla makailevista, shampanjaa nauttivista aikuisista. Olen nimittäin yksi sellainen, heh heh. Jos kauniita paikkoja haluaa nähdä biletyksen ulkopuolelta Formentera ja Ibizan pohjoisosat on siihen omiaan. Olin Ibizalla ihan hiljattain, mutta sun kuvia katsellessa sinne tulee ikävä :-)

Malla

Ihanat nuo Leinan hiukset! Satutko tietämään kampaajan nimen kuka ne on värjännyt? :)

Vierailija

Ihania kuvia!:) mäkin suunnittelen kaverin kans ulkomaanmatkaa ja Ibiza on sun postauksen ansiosta iha ykkönen!! Oon kuullu että sinne on vaikee saaha hyviä lentoja, eikä me haluttais odottaa montaa tuntia jossain päin maailmaa sitä Ibizan jatkolentoa. Millaset lennot sulla oli sinne? Ainiin ja näitkö voittajatiimejä?

annika

Ihania kuvia!:) mäkin suunnittelen kaverin kans ulkomaanmatkaa ja Ibiza on sun postauksen ansiosta iha ykkönen!! Oon kuullu että sinne on vaikee saaha hyviä lentoja, eikä me haluttais odottaa montaa tuntia jossain päin maailmaa sitä Ibizan jatkolentoa. Millaset lennot sulla oli sinne? Ainiin ja näitkö voittajatiimejä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram