Parkkisakkoja on sadellut kuin vesipisaroita viime aikoina taivaalta tuulilasiini. Viikon aikana ehkä enemmän kuin koko kuluneena vuotena! Omien typerien virheiden, tai muutamien myöhästyneiden minuuttien takia, mutta alan tässä kohta jo epäillä, että minua seuraa oma henkilökohtainen parkkipirkko, joka sitten pälyilee ahkerasti kojelautaani läpi parkkilippuja ja kiekkoja syynäten, taikka tuomitsee koko pysäköinnin jo aivan laittomaksi kaukokatseella.


En haluaisi tälle viikolle enempää sakkoja, enkä sadepisaroitakaan – me kastuimme aivan litimäriksi kun kävelimme lauantaina Cheekin stadion keikalta pois ja olen juuri niin sokerista tehty että jossain syvällä vaatekerroksien alla ollut puhelinkin meni ja otti vähän kosteusvauriota. Eipä tuo tosin edes haitannut, meillä oli ihan mielettömän hauskaa ja keikka oli todellakin aivan upea spektaakkeli. Ilta jatkui vielä pitkään juhliessa ystävien kanssa ja nyt onkin sitten aika ottaa hieman treeneistä kiinni ja keskittyä arkeen. On sellainen todella hyvä työmoodi vihdoin päällä!


 


Ihanaa maanantaita :) 


 P.s Huomasin, että tätä valkoista vastaavanlaista Lindexin karvatakkiani on nyt liikkeissä ;)


 


 


Takki, paita & housut - GinaTricot 
Aurinkolasit - LeSpecs 
Laukku - Prada
Kengät - Jeffrey Rum Moto Boot


 


 


 


Kuvat - Kira Kosonen

Kommentit (12)

Nelli

Mä olin kanssa lauantaina Cheekin keikalla ja oon vieläkin aivan sanaton ja hämmentynyt kuinka upea keikka olikaan! Edes rankkasade ja salamat ei saanu meidän fiilistä katoamaan, vaan heitettiin kertakäyttösadetakit päälle ja bailattiin ihan hattivattien näköisinä loppuun asti! Itkutkin taisin muutamaan otteeseen tirauttaa.. :') Oli kyllä huikea päätös kesälle, sillä tänään mulla koittaa vuoden tauon jälkeen paluu koulunpenkille enkä voisi olla enempää innoissani!! :-)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kuulostaa ihanalta ja aika samanlainen meininki oli meidänkin porukassa :) En ole varmaan koskaan keikalla tanssinut niin paljon kun fiilis vain vei mukanaan.

Ihanaa koulunalkua :)

cheeeekin fani nro5

Hei sähän olet Jaren ystävä? :) laulaakohan sinusta ja Kirasta "kuka muu muka" biisissä? "Muotibloggaajamirkkui.." :D

Jessica

Noi housut!! Ihanat! Ootko kauan sitten ne ostanut vai mahtaisko niitä vielä löytyä ginasta?:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En ole varma löytyykö nyt, mutta uskoisin että tulee lisää :) Ostin ensimmäiset samanlaiset nimittäin jo vuosia sitten ja nämä n. 6kk sitten

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram