Jokunen päivä sitten vietettyämme ensin iltaa hesarin saunatiloissa sai ystäväporukkamme kuningasidean lähteä yökyöpeliin "laulamaan" vähän karaokea.

Tunnelma oli aika hauska, varsinkin siinä vaiheessa, kun Shaggyn- boobmbastic runoiltiin erittäin onnistuneesti ja viimeistään You raise me up- balladin soidessa kaikki karjui pöydillä kädet teatraalisesti heiluen.

Minä pysyn aina kaukana mikistä, koska harmikseni laululahjat eivät ole suuntautuneet tänne päin. Tiedostan  tämän ja paikkani karaokebaarien nurkassa. Ainakin tähän asti.
Niin siinä vaan sitten kävi, että jossain vaiheessa oli liian hauskaa, ei kovin moni muukaan osannut laulaa ja jos minulla olisi sellainen- things to do before you die- lista, niin tämä kuuluisi sinne.

Siinä me sitten laulaa lirautimme Yannan kanssa (joka osaa homman pikkasen paremmin kuin minä) mahtavan Riki Sorsan - haaveissa vainko oot mun- kappaleen. Tästä loistavasta biisivalinnastamme huolimatta minun ja kaikkien muiden onneksi mikkini ei toiminut ja viattomien ihmisten tärykalvoille pääsi vain mölyyn hukkuvia epämääräisiä vokaaleja.

Jokatapauksessa olin kamalan ylpeä itsestäni, olin vielä selvinpäin ja autolla.

 

 

 

 

 

Pitää oikeasti kirjoittaa se before you die- lista.

 

Kommentit (6)

Jevgeni

Eikös karaoken koko pointti ole se, että sitä vetää ihmiset jotka ei osaa laulaa YHTÄÄN x) Tai sopisi ainakin muhun, oon ehkä karmein laulaja IKINÄ ja karaoke on mun mielestä ihan huipuinta >8)

YANNA

Hahahahahah joo meni muuten TOSI vahvasti multakin :D Ihan pihalla koko biisin ajan. :D Mut oli hauskin ilta pitkään aikaan :D Ja Cogin Sexbomb tulkinta oli kyllä myös todella seksikäs!

Julia

Jevgeeni,En tiedä :D minä olen sattunut aina baariin, missä on jotain kultakurkkuja ja niiden jälkeen ei hirveästi kehtaa kiekua mikkiin :DYanna,Niin oli. Ehkä lämpeen useemmin nyt vastaaville tempauksille. Jep sexbomb oli myös.. jotain :DSouphie,Yritän ainakin kovasti :) Minulla on muutama absolutisti ystävä ja he ovat aina ihan täysillä messissä. Aika ihailtavaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram