Avokadokokeilut jatkuu, kun juuri testasin aamiaisavokadoja iltapalaksi. Toimii ne iltapalanakin ja mikä loistava keksintö paistaa kananmuna avokadon kolossa. Silkkaa nerokkuutta, nehän on kuin luodut toisilleen. Ihan jo maun, mutta myös muotonsa vuoksi. Kananmuna vain kivenkoloon ja uuniin!

 



1 avokado
2 kananmunaa
3 suolaa ja pippuria
4 limen mehua
5 kuutioitua tuoretta tomaattia
6 raastettua cheddarjuustoa
7 chilikastiketta
8 tuoretta korianteria

 

  • Esilämmitä uuni n. 225-asteiseksi
  • Halkaise avokado ja ota kivi pois.
  • Poista hieman avokadoa lusikalla, niin että munat mahtuvat avokadon kolon paremmin ja purista limenmehua avokadoihin
  • Aseta avokadot uunivuokaan kiinni toisiinsa siten, että ne eivät kellahda kumoon
  • Kaada kananmunat avokadon kuoppaan ja mausta hyppysellisellä suolaa ja pippuria
  • Paista n.15 minuuttia 225 asteessa. Keltuainen saa jäädä valuvaksi 

 

Ota avokadot pois uunista, lisää halutessa hieman mausteita, chilikastiketta ja tuoretta korianteria. Tarjoile leivän, cheddarjuuston ja tomaattikuutioiden kanssa. 
(Itse ripottelen cheddarjuuston viimeisillä paistominuuteilla avokadon päälle sulamaan :)


Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram