Kävinpähän minäkin sitten mm. Xenian luottokampaamo Bow:ssa. Minullahan on aika pitkä historia kampaamokäyntejä takana- suurin osa epäonnistuneita, joten aluksi vähän jännitti mennä taas uuteen paikkaan kokeilemaan.
Jossain vaiheessa kun on alkanut melkein jo tuntua siltä, että hyvän kampaajan löytäminen on yhtä vaikeaa, kuin sisäisen rauhan, aviomiehen tai jonkun muun vastaavan.

Olen nyt pitkään pysytellyt "kultaisessa" tukassa. Alta hieman tummempaa ja sinnetänne sekalaisia raitoja. Se on osoittautunut helpoimmaksi kirjaimellisesti kultaiseksi keskitieksi. Ei liian tummaa, eikä liian vaaleaa. Juurikasvukin saa vapaasti kasvaa ja latvat vaaleta auringossa. Jokatapaukseesa ainahan se ei ole niin helposti tehty kuin sanottu. Hyvin useasti olen joutunut lähtemään kampaajalta mustalla pohjalla ja miltei valkoisilla raidoilla, tai kerrosvanukkaalla- eli täysin selvällä rajalla siitä mitä tumma loppuu ja mistä vaalea alkaa.

No, sanomattakin on selvää, että Bow:ssa onnistuttiin hurmaamaan minut heti. Onneksi :)
Mitään radikaaleja muutoksia tosin ei tehty, hieman leikattiin ja annettiin värille lämpöä. Ehkä asteen vaaleammaksi, mutta ensimmäistä kertaa joku osasi olla värjäämättä liian tummiksi! Päähän laitettiin myös kosteuttava hoito. Tätä hiukseni olivat kaivanneet ehkä yhtä paljon, kuin kukat aavikolla vettä ja nyt on niin paljon terveemmän näköiset kutrit.

Alla hieman kuvia Bowsta ja lopputuloksesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiukseni värjäsi Milla ja lämpimästi voin suositella :)
Bow sijaitsee Yrjönkadulla ja kotisivuille pääsee tästä. Jos te ihanat lukijat kaipaatte myös uutta ilmettä kypärään, niin mainitsemalla blogini olisi nyt mahdollisuus saada  -15% värjäyksestä sekä leikkauksesta Bowssa.

Kivaa viikonloppua. Jos töihin menoa ei lasketa, minä pysyn kiltisti sisällä lämpimässä.

 

Kommentit (38)

Nina

Oi se on hirveintä ikinä, jos joutuu vaihtamaan hyvän kampaajan uuteen. Se etsiminen ja kaikki hutikokeilut! Hrrr.. Ihan suoraan verrannollinen hyvän miehen löytämiseen, kuten mainitsit :D

Katherine

Hei mä voisin vihata sua noitten hiusten takia. EPÄREILUA. No mutta oli mulla asiaakin. Mitä sävyä/numeroa sä käytät siinä blascon tattoo coverissa? Mä päätin nyt uhrata sen 60 euroa silmänalusten(wooot) puolesta :D:D

Katherine

Tai no näköjään huutonetistä saa uusia sellasia puolet halvemmalla. Mut kummiski. :D

Anonymous

Ihanat kutrit! :) Näytät jotenkin tosi erilaiselle tuossa kampaajalla otetussa kuvassa, kun hiuksesi eivät ole yhtä ilmavasti kuin silloin kun itse olet laittanut ne. Mutta kauniit ovat siinäkin! :) Aina kampaajakäynnin jälkeen tulee pöyhittyä kuontalo sen näköiseksi kun on tottunut, ei sitä vaan toinen osaa laittaa vaikka kuinka ammattilainen olisikin ;)

hesu

apua aivan ihanat hiukset! hyvän kampaajan löytäminen on tosiaan vaikeeta, nyt oon välillä ite leikkaillu tukkaa eikä ainakaan kukaan oo mitään huomauttanu, eli ei ne varmaan niin pahalta näytä :') mutta tosiaan ihana tuo värikin sulla!

Julia

Mullahan ollut sama nappi käytössä jo kohta varmaan kaksi vuotta (vieläkään ei näy pohjaa- eli super riittoisa!) mutta niin pointti oli se, että kaikki tekstit on kulunu purkista pois. Jos kuitenkin oikein muistan niitä on vain kahta sävyä. Vaaleampi ja tummempi. Minulla on se tummempi.

Julia

Valo siinä tuolissa oli niin armoton, että näytin muutenkin oudolta (tai sitten todellisuus iski vain päivänvalossa vasten kasvoja ja näytän oikeasti paljon vanhemmalta mitä luulin :D)Mutta ymmärrän pointtisi hyvin. Vähän pöyhin kotona ja asettelin niin ja näin. Kiharat kuitenkin pysyivät loistavasti!

Julia

:) Raudalla vaan ja mukaan suihkutettiin jotain muutamaa ainetta (mistä en tarkemmin muista) mutta tehokkaita oli, kun pysyi tukka tuollaisena koooko päivän ja yön! Pitääkin ensikeraalla kysyä niistä ja ostaa purkit kotiin.

Anonymous

oon aina miettinyt että mitä sanot kun otat kameran esiin ja neuvottelette alennuksista? sanotko että oon bloggaaja ja voin suositella tätä kampaamoa vai mitä ihmettä!?

Anonymous

wou, todella kaunis lopputulos tuli sulle :) itse oon kans niitä ihmisiä ketkä pelkää parturissa käyntiä sillä mulla myös on käynyt liian monta ikävää tapausta joten pieni kammo jäänyt :D no onneksi oon ollu ahkera tyttö ja leikannu ite tukkani hm olisko nyt jo nyt kuudes vuosi alkamaisillaan (okei kerran käyny värjäämässä liikkeessä tuona aikana) mutta muuten omat kätöset ollu asialla :D kivaa viikonloppua sinne :)-A.E.

Maarit

Tosi kauniit hiukset tuli! On jo monesti pitänyt kysyä että mikä kamera on tuo sinun pikkuinen joka tässäkin postauksessa vilahtaa? Nättejä kuvia näyttäisi tulevan. :)

Julia

Usein ehdotukset tulvat sieltä toiselta osapuolelta, mutta jos rupean kuvailemaan ihan yhtäkkiä, niin yleensä sanon vain että jos sopii ottaisin muutaman kuvan blogiani varten ja ainahan se sopii :) Onneksi blogit ovat jo niin nykypäivää, että kukaan ei katso minua kuin ihan pimahtanutta.

Julia

Mullakin muutaman kerran käynyt sakset omassa kädessä ja väripurkitkin tullut testattua kaupasta. Harmi vaan, että kerran tuli kirjaimellisesti vihreät hiukset ja siihen loppui purkkitavara :D

Julia

Kamera on Sony Nex. Näppärän kokoinen ja hyviä kuvia tulee. Objektiivin voi vaihtaa, mutta ne ovat aika kalliita :/

Anonymous

Hi Julia, you have a very beautiful hair!!! I ENVY:o) Beautiful hair is my dream:o( I'm sorry......I can't speak English very well:o/ I like your blog! I can't wait to see other photos:o)......Good evening Julia. Anna (Czech republic)

tutta

Upeet hiukset ja toi väri on just eikä melkein täydellinen! Oon myös huomannut, että ton tapanen väri on ehkä helpoin itselle ylläpitää, tyvikasvua ei tule häiritsevästi ja voi mennä useemmankin kuukauden ilman parturissa ravaamista. :>

Anonymous

moi! ihanat hiukset:) osaatko sanoo mitä väri numeroo sulla on käytetty nois? itelläni on ruskeet hiukset ja kaipaan hiuksiini juuri tuommoista vaaleaaa sävyä:)) sopii tosi hyvin sulle:)

Anonymous

Voi iiiiiitku, itse kävin justiin yhdessä kampaamossa pilaamassa hiukseni kun ei ne saanut yhtään sitä väriä kuin olisin halunnut. Oli vaaleat hiukset ja halusin hieman asteen pari tummemmat hiukset….. lähdin kampaamosta kirkkaan räikeän punaisen tukan kanssa joissa latvoihin ei ollut tuo väri edes tarttunut saati kunnolla tyveen, väri oli kamala. Olen todella rahaton joten varaa ei kampaajalle enää ole. Kumpa olisi tämä blogi kirjoitus tullut hiiiiituisen aikaisemmin. Varmasti olisin suunnannut tähän kyseiseen paikkaan.

Julia

Oho! kuulostaa aika painajais tapaukselta. Tiedän, että ei aina ole helppoa ilmaista todellista mielipidettään kampaajalle tukan ollessa valmis, mutta kyllähän siellä olisi pitänyt tukka uudelleen värjätä jos et saanut haluamaasi lopputulosta. Toisaalta jos kampaaja oli jo osannut pilata tukan, niin ehkä ei edes halua jäädä katsomaan mitä vielä voi saada aikaiseksi. Sinuna kuitenkin marssisin kampaamoon nyt jälkikäteen ja vaatisin uuden värin ilmaiseksi. Minäkin olen joutunut kerran tekemään niin ja lopputulos olikin sitten ihan hyvä :)

marsuzioni

oih toi on niin ihanan värinen! Ja muutenki tosi kivat :)Mulla alkaa taas tulemaan sellanen olo et haluaisin päästä tummasta tukasta eroon sillain, et kasvais oma väri ni ei tarvitse pahemmin värjäillä. Ehkäpä sanon ensi kerralla kampaajalle toiveeni ja ruvetaan raidottamalla vaalentamaan luonolliseksi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram