Ystäväni Pinjan inkkarihousujen innoittamana vedin omat uudet iglu kalsareiksi nimeämäni kuvio legginssit innokkaasti jalkaan. Muutama vuosi sitten olisin vastaavanlaiset jalassa suostunut lähtemään korkeintaan pilkille, mutta nythän nämä ovat mielestäni aivan ihanat ja siis kovin lämpimätkin, eli käytännölliset ja kaikkea muuta sellaista positiivista.

Avasin tänään suloiselle rollaattorimummolle Siwan oven ja olin liikuttua kyyneliin kun mummo kiitti niin kauniisti ja kutsui minua päivän enkeliksi.

Kommentit (34)

Sopuli

Ihan pikkiriikkisen pidempi paita olisi mielestäni tehnyt tuosta asusta niin paljon kivemman! Pyllyn paljastava paita + legginsit vaan on niin... joko tarhaikäistä tai vulgaaria :'D Söpöt pöksyt muuten.

Annika

Noi näyttää kyllä hyvältä sulla! Itse jos vetäisisin saman kuosin jalkaan joutaisin mitä luultavimmin vain sinne pilkille. Alan olla sitä mieltä että mikä tahansa näyttää sun päällä hyvältä :D

Annathin

On kyllä upeat! :) Muistan itekki että vähän kesti ennen kun totutteli kuvioleggingseihin ja kehtas laittaa päälle, nykyään se onki jo ihan arkipäivää :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minä kaivaudun kolostani aina sitten vasta kun katukuvassa on niin totuttu johonkin uuteen kuosiin, ettei kukaan tuijota enää :D

Katya

Kuinka sä saat leggingsit näyttään noin pirun hyviltä sun päälläs? :D Ihan tosi, ei oo menny nallekarkit nyt tasan!

Pinja

Ihana asu! Sun päällä, mut ajatellen, että ite vetäsisin tommoset vaatteet päälle, ni voi sitä naurun määrää....
Mistä tuo paita on, näyttää hyvältä vaihtoehdolta huonoille päiville!

Porvoolainen

Saako kysyä, mitä teet työksesi?
Ihanien ruokapostausten perustella voisi ajatella vaikka ruokakriitikkoa :)

Kivaa päivää,
Porvoolainen

Jossu

Läääh taas noita sun kenkiä ja hiuksias! :) Ja hei pointsit sulle siitä, että uskallat ja osaat käyttää noita erikoisempiakin vaatteita: itse näyttäisin pelleltä tuollaiset inkkaripökät jalassa :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :) Olen melkein koko ikäni pukeutunut niin hillitysti, että aina kun usaltaa laittaa vähän jotain erikoisempaa päälle niin tulee jotenkin hyvä fiilis :)

Pauliina

Leggins + jeereyt + villapaita toimii todella hyvin näköjään yhdessä. :) Ja noi on kyllä ihanat ja hassut leggit!

Linda

Jotkut vanhat ihmiset on kyl ihania kun ne osaa olla niin kiitollisia,jos joku nuori auttaa jollain tavalla :) Kun nykyään liian moni nuori on sellanen,että ei voi missää tapauksessa auttaa muita

Annu

Teit päivän hyvän teon ! Hyvähyvä ja mieti kuinka se mummeli muistelee sit tapahtuu hymysuin joka ilta nyt sitten :)

Heli

Ihana lueskella sun blogia, kirjoitat niin elävästi ja hauskasti. Todella kiva huomata että kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, tekee lukukokemuksesta paljon mieleisemmän. Positiivinen asenne elämään välittyy ja tarttuu. Toivottavasti et menetä kiinnostustasi kirjoitteluun, koska lukemisesta on tullut melkeimpä keino rentoutua. =)

Ihanaa syksyä sinne!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva kuulla että kirjoituksistani saa nykyään jotain selvää (ennen se oli sellaista sian saksaa, mutta olen yrittänyt skarpata).

En varmasti menetä kiinnostustani tähän pitkiin pitkiin aikaoihin, että toivottavasti jaksat pysytellä mukana vielä pitkään :)

riitta

uuh, tähän asti sul on ollu mageet vaatteet. Mut nyt ei kolahtanu nää kalsarit eikä ne kukkahousut joku aika sitte. Paitsi et hyvältä näytät vaik olis jätesäkki päällä =)

Ellu

Hei Moi Hei Moi!

En tiedä oonko vaan missanu, mutta teitkö joskus postauksen siitä hiushuulipunasta? Olis kiva tietää tästä ihmetuotteesta enemmän. Mun parikymppinen hiusrajani nimittäin näyttää uhkaavasti katoavan tonne ei_toivottuun_suuntaan.. Sun tukka on upee!

Pini

Oi, oi, nappiin meni taas, vaikka itse olisin varmaan laittanut vielä muhkeamman ja pidemmän mustan neuleen (jota on kuolaillut zarasta jo jonkin aikaa), Noi beiget Litat on ihanat! Monessako värissä/ matskussa sulla on Litat? Oon bongannut ainakin kolmet? Aurinkoista torstaita sinne :)

http://boudoir-pini.blogspot.fi/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat