Joitain satunnaisia kuvia viimepäiviltä. Tällä hetkellä me ollaankin jo Virossa. Tarkalleen ottaen yövytty yksi yö Tarttossa ja nyt tallustelemassa Tallinnan katuja jossain, ennen kuin nousemme iltalaivaan joka vie meidät takaisin Helsinkiin.

Päästiin perjantaina korkkaamaan kesän ensimmäinen stadikka päivä. Normaalisti siellä oltaisiin loikoiltu jo jos kuinka monet kerrat, mutta kuten kaikki varmasti ovat huomanneet – sää ei ihan ole ollut suotuisa. Tai ei itseasiassa ollenkaan. Nyt mennään jo heinäkuun loppupuolta ja tämä taisi olla toinen tai peräti ensimmäinen auringonottopäiväni (muualla kuin omalla parvekkeella). Niin ja nytkin alkoi satamaan puoli tuntia sen jälkeen kun paikalle saavuttiin. Tuntuu kuin leikkisi hippaa noiden sadepilvien kanssa. Siirryimme stadikalta mestaritallin terassille, mutta ne pilvet tulivat sitten sinnekin ja myöhemmin vielä henkan terassille. Ihmeellinen heinäkuu.

P.s Lauri oli aivan ihana ja osti 3-vuotis vuosipäivälahjaksi LV:n neverfullin. (Minulle siis, ei itselleen kuitenkaan). Se on ehkä joka toisella vastaantulevalla (tai ainakin melkein), mutta minä pidän siitä ja vihdoinkin minulla on kaunis iso laukku minne mahtuu tavaraa mielin määrin. Se on ihanuutta se.
Minä puolestaan sitten ostin Laurille LV:n vyön. Vieläpä laukkuni kanssa samaa damier- kuosia. Hieman nauratti meidän Louis Vuitton vuosipäivä. Kai sitä taputteli toistaan olalle, että kiva kun olet kestänyt minua nämä kolme vuotta. Ensivuonna riittää sitten suklaarasia ja kukkapuska.

Kommentit (15)

Saaramaria

Itsekkin otin vasta tänään ekaa kertaa niinkun kunnolla aurinkoa:D Hieman ärsyttää kun ei ole voinut makoilla rannalla yms.. Kivoja kuvia:)

Viivi

On kyllä ollut harvinaisen kökkö kesä sään(kin) puolesta. :P En muista sellaista päivää ettei vettä olisi tullut. Tässä loikoilen sohvalla ja parasta aikaa kuuntelen kaatosadetta, joka rummuttaa aika tavalla ikkunalautoja. Noh, ehkä ensi kesä sitten on aurinkoisempi. :D Vähän toiveita on kyllä elokuulle, ehkä se vielä yllättää. :)
P.S. Upea vuosipäivälahja! Mä oon pikkuhiljaa alkanut tykästymään LV:n juuri tuohon kuosiin ja väriin. Muut ei niin kauheasti sitten iskekään. :P

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulla on hurjat toiveet elokuulle! :D
Minäkään en juuri pidä LV muista kuosesita. Saattaahan se mieli vielä muuttua, mutta näin nyt tällä hetkellä :)

venla

MOikka hei sulla on tosi kiva tyyli !oot varmaan kuullu tästä ennenkin ,mutta oot tosi saman näkönen kenzan kanssa ! :) oon ihan kade !! ja ruskeekin viellä !

juuustloooveeeit.blogspot.com

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos <3
Kenzahan on upea kuin mikä. Otan tuon isona kohteliaisuutena (vaikka en kyllä ole sinne päinkään :))

leikkuriin?

Upea kroppa mutta valaise nyt vähän: onko rintasi suurennetut...harvoin nimittäin pieni rasvaprosentti ja isot rinnat asuvat samassa vartalossa (koska rinnathan ovat rasvakudosta)..joten miten on? Jos haluat tämän jakaa niin olisi mukava kuulla missä leikkautit ja miten meni? nimim.Harkitsen leikkausta

leikkuriin?

Kiitos tosi paljon tämän asian jakamisesta!! Olen kahden lapsen äiti ja rintani ovat imetysten jälkeen "surkastuneet"...ovat siis kamalat, tyhjät pussit. Kiitos tästä klinikkavinkistäkin! Aijon todellakin tehdä asialle jotain. Teksin vaikket olisi kirjoittanut asiasta ja olen todellakin sitä mieltä että jokainen päättää itse kehostaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram