Toistaisinko kenties itseäni, jos sanoisin että on ollut kauhea kiire ja olemme jälleen vain juosseet aamusta iltaan?
Eilen kävimme mm. pelaamassa golfia (siitä lisää myöhemmin), sekä jälleen vähän juhlimassa yöelämässä (siitä ei lisää myöhemmin). Tässä välissä ollaan myös käyty keilaamassa, syömässä ulkona, tehty pitkiä kävelyjä, käyty ostoksilla, hengailtu terasseilla, nähty kavereita jne.

Tahtoisin mökille. Voisin nyt maata lukemassa kirjaa laiturilla ja vain olla ikuisuuden. Ehkä ensi viikolla, sitä ennen meillä on ainakin vielä lauantai Virossa- päivä ja saarien kiertäminen veneellä– päivä. Kaikenlaista, ei voi valittaa :)

Kommentit (26)

Annika

Yritin kyllä täältä jostain löytää tätä tietoa, mut en löytänyt.. joten missä sä oot duunissa/opiskelet? Onko sulla kesäloma käynnissä vai miten sulla on mahdollisuus puuhailla näitä kesäjuttuja? Mulla kesätyöt ikävästi estää niin paljon kesästä nauttimista, yhyy :(

Khaija

Nomutta kesähän on tuosta juurikin kiva, että ehtii tehdä kaikenlaista. Kun itsekin pääsisi joku vuosi nauttimaan kunnon ylellisestä kesälomasta! Ja sitä postattavaakin tulee, kun tekee kivuuksia ((:

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jaa'a :D Se on kampaajan tiedossa se. Itselläni ei ole mitään hajua (pitänee ensikerralla laittaa ylös) Sen tiedän että Kylmän ruskea pohja ja päällä paljon todella kultaista raitaa :)

woww

Minkä kameran omistat? (: Huippukivoja kuvia ja teksti ihanan aurinkoista luettavaa!!

L

Olet niin kaunis !
Onko sulla lapsia tai oletko ajatellut että haluaisit ?
Eksyin vahingossa blogiisi juuri ja tykästyin kovin :) !

Katri

Tulipas tässä mieleeni, kun olet ruuan ja erityisesti hyvien ravintoloiden ystävä, niin oletko jo huomannut uuden nettipalvelun www.tableonline.fi Se on palvelu, josta voi varata pöydän reaaliajassa - ei siis tarvitse odottaa varmistusviestejä. Ja ravintolakohtaisia tarjouksia on myös! Olen ollut myös itse sen tuomisessa ja kehittelyssä (poikaystävän varjossa kylläkin) mukana. Tällä hetkellä meillä on aika kattavasti Suomesta (erityisesti Helsingistä) paikkoja mukana ja ihan uutena saatiin Tallinna mukaan! Anteeksi mainostus, mutta ajattelin, että voisit olla kiinnostunut.

Mukavaa päivää!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, kun ei sille mitään voi :D Pitää tyytyä tähän. Elokuu saa luvan olla parempi (toisaalta silloin ei ole enää lomaa niin paljoa).

Ellen

Oot mun mielestä Suomen kaunein nainen! Herranjumala kuinka upea! Ootko ikinä tehny mallinhommia tai kiinnostaako sua edes sellaset? Susta tulee mieleen ruotsalainen bloggari Kenza joka on kans älyttömän upee!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat