Minäkin meikittä.
Kaikki tietää mistä se alkoi. Veera kirjoitti hienon tekstin ja haastoi bloggaajat mukaan.
Liian moni lähti. En kehdannut olla lähtemättä.

Tässä sitä ollaan suoraan suihkusta, ilman meikkiä, ilman muokkausta tai hyvää valaistusta.  Ripsienpidennyksiä en viitsinyt repiä pois, mutta ainakin ne on jo kolme viikkoa vanhat.

Yritin pohtia kirjoittaisinko kilometritekstin omia mielipiteitäni mukaan, mutta kaikki se vähä mitä olisin keksinyt sanoa on jo jollain tapaa tämän blogihaasteen toteuttaneiden myötä sanottu. Niitä voi lukea vaikkapa MouMoun tai Muuttolintuja syksyllä –blogeista.

Riitänee ehkä että nyt länttään vain tämän pärstäni tähän ja menen nukkumaan.
Hyvää yötä, kello onkin vasta kaksi.


Kommentit (23)

Sonia

Ootpas nätti ilman meikkiä! :) paras haaste aikoihin kyllä. Aiheeseen liittymätön kysymys. Sulla on beige villakangastakki, jossa on sellanen iso huppu?Näkyy ainakin lontoo postauksissa alkuvuodesta. Se on juuuust sellanen mitä oon ettiny,niin et oo sattumoisin nähny vastaavaa tänä talvena vielä missään?tai mikä parempaa,oo ite niin kyllästyny takkiin, että haluut päästä siitä eroon ja myydä sen? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En valitettavasti ole nähnyt vastaavaa missään :(
En ole käyttänyt omaani vielä tänävuonna, joten itseasiassa voisin ehkä harkita sen myymistä. En osaa sanoa vielä uskallanko (on se kuitenkin niin ihana), mutta jos näin päätän tehdä, niin etsin sinut käsiini! :D

Emmi L.

Kaunis olet! Lähdin kanssa omassa blogissa tähän mukaan, koska yleensä hiihtelen ilman meikkiä muutenkin :D

Cecilia

Ihanaa nähdä, että säkin lähdit tähän mukaan :) musta tää koko haaste on kyllä toisaalta vähän hassu, koska musta on näkyny blogissani kuvia sekä täysin meikittä että sitten meikin + kuvankäsittelyn läpikäyneenä... vähän postauksen aiheesta yms. riippuen! Siltikin ajattelin, että ois kiva lähteä tähän mukaan, ihanaa nähdä luonnollisuutta välillä:) ootpa luonnonkaunis, by the way!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minäkin taidan olla vilahtanut täällä meikittä, mutta tuollaista suoraa naamakuvaa ei kyllä tule postattua ihan joka päivä :D
Tosi kiva kamppis siis ja ihan mahtavaa miten niin monet on lähtenyt mukaan!

Nina

Someone stop the press, beautiful people are beautiful. :P
Oikeestaan joskus nyrpii nää hurskaat "tässä mä oon ilman meikkiä iik oon ihan kauhee mut aito" postaukset, jotka toisaalta on ehdottoman tärkeitä ja hienoja ja tarpeellisia tässä nykypäivän kuvatäytteisessä maailmassa.
Mutta liekö oli kellekkään uutinen, että kauniit ihmiset on kauniita myös meikkinsä alla?

Hämmästykseni on nolla, mutta hattua nostan kuitenkin rohkeasta postauksesta. Porskuta vaan samaan malliin, meikillä tai ilman.

xoxo Nina

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hyvä pointti Nina.
Tietysti jotkut pystyvät "huijaamaan" meikillä aivan mielettömästi, mutta sen nyt sitten näkeekin jo siitä itse pakkelin määrästä että alla saattaa olla hieman erinäköinen ihminen.

En tiedä oliko kampanjan tarkoitus nyt niin kauhistuttaa lukijoita meidän oikealla ulkonäöllä :D mutta juuri sellaisilta suurin osa näyttikin mitä olisin kuvitellut.

Hanna

Upea olet! Sirot kasvot, kauniit silmät. Toit mieleeni peuran- hyvällä tavalla et kuin "peura ajovaloissa" mutta jotenkin nuo sirot kasvot ja uteliaat silmät.

Maria

Tosi raikas!En minä ainakaan näe mitään punaisia pilkkuja :) Käytkö jatkuvasti ripsien pidennyksessä? Minä kävin aikoinaan ottamassa pidennykset ripsiin muutaman viikon välein, mutta jossain vaiheessa huomasin omien ripsien ohenevan ihan hirveesti siitä liimasta.

Miau´s life

Jeiii, loistava postaus! Tykkäsin erityisesti sun vastenhankosesta tyylistä lähteä haasteeseen mukaan. :D Itekki oli yllytyshulluna lähettävä messiin. Mukavaa vaihtelua ja helppoa (kun ei tarvitse meikata, senkun räpsii...) ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram