Kommentit (23)

Tanja

Minulle on joitakin kertoja sanottu "luulin aluksi että olet tosi ylpeä, mutta sitten tajusin että oletkin vaan ujo". Jopa oma mieheni sanoi, ettei uskonut että olisimme alkaneet seurustelemaan koska kauniit on yleensä niin leuhkoja.:D Ja oli saanut minusta hieman ylpeän kuvan, apua inhottavaa!:D Nykyään yritän vältellä tuota vaikutelmaa ja olla hieman iloisemman oloinen, mutta monesti "uusissa tilanteissa" olen aluksi hiljaisempi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulta taas kysytään aina että miksi olen niin vihainen - vaikka minulla olisi maailman onnekkain päivä! Sitten pitää aina väkisin hymyillä suupielet korvissa, että ihmiset ei tulkitse väärin :D

Katri

Ensimmäisen kerran, kun löysin blogisi mietin, että tässä on nyt joku joka todella tykkää OC-sarjasta. Siis siitä teinidraama-tv-sarjasta, joka tuli joskus vuosia sitten. Onneksi asia sitten selveni, vaikka sarja onkin ihan hyvä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Jep, olen kuullut tätä usein ja joka kerta mietin että olen kyllä universumin surkein blogin nimeäjä :D Voi kumpa keksisin jonkun täydellisen nimen tälle vielä joskus ja kumpa ylipäätänsä se nimen vaihtaminen ei olisi niin hankalaa.

Heidi

Hahaa, mä taas luulin aluksi, että blogin nimi tulee "OC:n täydelliset naiset" sarjasta. Kun oot kaunis, matkustelut, poikaystävä on "julkkis" ym. :) Lukemisen myötä ensivaikutelma on muuttunut paljon syvällisemmäksi!

EMMA

Sä olet niin hauska! :)) tekstisi on tosi mielenkiintoista ja viihdyttävää! Postauksessa missä kerroit lukihäiriöstäsi, kerroit erittäin hauskasti kyltistä "käytä ajovaloja".
( minullakin on lukihäiriö ja sen takia se varmaankin toi hymyn huulille!)

Sanna

Ei kyllä olisi oikeampaan osoitteeseen voinut mennä tuo palkinto! Tapasi kirjoittaa on todella sujuvaa ja sisältää niin kivoja lausahduksia, että näihin on kiva palata uudelleenkin. :) Tätäkin postaustasi lukiessa hymy nousi huulille monesti (saatoin jopa purskahtaa nauruunkin). Jatka samaan malliin ja kiitos viihdyttävästä ja nokkelasta blogista!

Iida

Kiitos Julia! Olet aivan iha ja ja saat hymyn huulilleni mahtavalla kirjoitustyylilläsi! Vaikutat niin aidolta.. Ihana ihminen näin blogin kautta seurattuna.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

no minä taisin hieman itseasiassa tulla, koska opettajamme oli outo vanha mummeli, joka tuntui inhoavan kaikki aoppilaitaan :D

Sarkku

Voi sä oot niin ihana! mä en vissiin oo koskaan antanu kellekään hyvää ensivaikutelmaa :D 99% nykyisistä kavereista on sanonu että luuli että olin feikki ku puhun aina niin suoraan ja oon niin vilkas (lue: hullu) :D mulle pitää vaan antaa uus mahdollisuus niin huomaa että kyllä mulla ihan oikeestiki flippaa päässä, en vaan esitä :DD

Tuli

Mulle tuli blogisi nimestä ensin mieleen Orange county ja sitä kautta ylellinen elämäntapa, ja vaikka nyt onkin selvinnyt totuus nimen takana, on tuo OC kuitenkin aika kuvaava <3 :D Älä vaihda nimeä!

Nina

Olet kyllä niin herttainen ja välitön (hei ihanaa, heppatyttö!), ei mahda mitään. Kauniista ihmisistä tosiaan usein ajatellaan, että ovat ylpeitä, ylimielisiä tai leuhkoja. Harmillista sinänsä, kun kukaan ei saa erikseen syntessään päättää, että mitä tästä naamasta tai kropasta kehkeytyy. Toiset meistä on tämmösiä röllejä-- jos lohduttaa, niin meitäkin vältellään, vaikka oltaisiin ihan kivoja tyyppejä. Tai ei se kyllä lohduta, nythän tuli yksinäisyyttä oikein kaksinverroin...

Ja voi että, vaikka itsekkin luulin aluksi OC:n tulleen OC:n täydelliset naiset sarjasta (apua!), niin kyllä menis sydän syrjälleen, jos rupeaisit nimeä vaihtamaan.

Höps, oot söps.
xoxo Nina

salla

Moikka! :) kysyisin tosta sun jalkapöydän sivussa olevasta tatuoinnistasi, miten kenkien käyttö sujui ja iha normi kävelyt sujui paranemis vaiheessa? Kuinka kauan kesti parantuu? Oon vaa kuullu et tulehtuu tossa kohassa tosi helposti ja et liikunta pitäis jättää kaheks viikoks ku ei kävelemäänkää pysty? Kiitos! :)

iina

Musta ansaitsit todella tuon palkinnon. Jotenkin oot niin läsnä - ja kaikista blogeista "lähimpänä" meitä lukijoita. Vilpitön <3

Janna

Hahahahah OC:n täydelliset naiset Julia :D miks mä en oo tajunnu tätä. Hahahha miten hyvä läppä :D ens blogin nimeks ehdotan vastapainoksi Rölli Jölli!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram