Vaatekasojen määrä ja korkeus vaatehuoneessani kertoo loppukesän kuulumiseni luultavasti paremmin sanat itse.
Sinne kun kurkkaisi, niin huomaisi kyllä, miten kolme päivää kestävät Flow-festarit on takana, viikonloppu Tampereen Blockeilla edessä ja seuraavalla viikolla vielä Tukholman muotiviikot luvassa.

Yksittäiset vaatekappaleet ympäri muuta asuntoa kertovat ehkä pienistä asukriiseistä ja rypyt niissä harvoissa vaatteissa, mitkä roikkuvat vielä henkarissa kertovat sen, että en ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa silitysrautaa.

 

 

Eilen etsiessäni tätä farkkushortsihaalaria asunnostani pää vaatekasoissa ja kädet syvällä kaappien perällä, päätin että kun Blockfestit ja muotiviikot on hoidettu kunnialla kotiin (toivottavasti), niin on aika kaivaa virkkuukoukut käteen, tehdä syyssiivous ja palata kunnolla normaaliin arkeen.

 

Sitä odotellessa vaatekasat saavat kuitenkin vielä hetken kasvaa. Olen saanut tosiaan kunnian lähteä ensi maanantaina Tukholman muotiviikoille Zalandon Fashion Week reportteriksi ja koska tilaisuus on mielestäni niin huikea ja erittäin muoti-painotteinen, on lähes poikkeuksetta oletettava, että maanantaiaamuun mennessä viimeinenkin vaatekappale löytyy jostain ihan muualta kuin henkarista :)

 

Kaikkea kivaa siis edessä ja nyt ensimmäisenä tänään nokka kohti Tamperetta ja Blockfesteja – toivottavasti törmätään siellä!

 


                                                                              Sunnuntain Flow-asu:
        Farkkuhaalari H&M // Toppi BikBok // Kengät Jeffrey C // Reppu Urban Outfitters // Aurinkolasit Carrera

 

                                                                                               Kuvat: Kira Kosonen

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram