Huomenta.
Aloitetaan päivä valittamalla: Mun jokaista lihasta särkee ja haluaisin kahden tunnin kokovartalohieronnan, minkä jälkeen voisin nukkua ainakin viikon.

Tältä musta tuntuu ehkä aina rankan työyön jälkeen, joten jätetään se omaan arvoonsa.
 

Enkä minä sitäpaitsi niin ahkera työn parissa ole ollut, ettenkö olisi ehtinyt ottaa omaa "älä tee mitään"-aikaa ja lähteä taas piknikille Engelinaukiolle (kiitos sille lukijalle, joka osasi kertoa puiston nimen).
Näin spontaaneina ja luovina ihmisinä haimme jälleen Ranskalaisilta jäbiltä lasagnet ja salaatit ja leiriydyimme nurmikolle muutamaksi tunniksi vain hengailemaan ja toistaen niin tismalleen viime tiistaita, että hävetkäämme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Olin jo ihan varautunut palvomaan aurinkoa bikineissä, mutta ei siellä ihan niin lämmin ollutkaan, että olisin kehdannut, saatika pystynyt. Vilauttelen julkisesti sitten myöhemmin- silloin kun muutkin sen tekevät.

 

 

 

 

 

Ben & Jerrys Wich. En tiedä voiko tästä paremmaksi jäätelö mennä.

 

 

Kommentit (5)

Anonymous

Te olette niin kauniita ystäväsi kanssa ja teillä tuntuu aina olevan niin hauskaa (: On ilo katsoa aidosti onnellisen näköisiä ihmisiä.

Julia

Essi,Ylivoimaisesti!Anonyymi,Kiva kuulla, että välitämme hyvää fiilistä. :)Anonyymi,Yökerhossa ja messukeskuksessa.Molemmat ilta-ja yötöitä.Senja,Siis rakastan tota keksiä siinä! Se on niin hyvää, että pakko maksaa vaikka 10 euroa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram