Oli tukkaongelmia, joten päätin taas hakeutua Bow:hun luottokampaajani penkkiin liukuvärjättäväksi. Hiuspehkoni kun oli menettänyt värinsä jo hyvän aikaa sitten ja jäljellä oli vain haaleaa haituvaa ja harmaata juurikasvua.

Muistan kun ensimmäistä kertaa kiikutin kourassani kampaajalle liukuvärjätyn tukan kuvaa. Useimmiten se oli Jennifer, tai Beyonce. Olisiko ollut vuosi 2005 eikä kukaan tajunnut mitä halusin. Luultavasti liukuvärjäys sanaa ei silloin oltu edes keksittykään, joten yritin selittää että haluan minulle värjättävän tumman juurikasvun. Vaikka kuinka selitin ja selitin, näytin kuvia toisensa jälkeen sain silti vain tumman tukan muutamalla vaalealla raidalla.

Siksipä olenkin erittäin tyytyväinen, että nyt liukuvärjätty tukka taitaa olla se juttu täällä - ainakin voi mennä kampaajalle saamatta kummallisia katseita kun sanoo haluavansa värjäyttää itsellensä juurikasvun.  (minkä Milla Bow:saa loihti minulle muuten täydellisesti).

[caption id="attachment_2704" align="aligncenter" width="680" caption="Lähtökohtaa"]

[/caption]

[caption id="attachment_2718" align="aligncenter" width="680" caption="Ja lopputulosta."]

[/caption]

 

Kommentit (17)

Viivi

Tosi onnistunu liukuvärjäys niinku itekki sanoit : ) Itelle jo 6 vuotta poikatukkaisena olleelle iski pieni kateuden pisto kun kattelin tuota viimeistä kuvaa, olisko pitkät hiukset sittenki kivemmat : D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ainahan niitä saa sitten taas leikattua :D Itsehän en uskalle leikata kuin 2cm kahden vuoden välein, että hyvä minun on puhua.

Vierailija

Oot kyllä hurjan kaunis enkä koskaan sun kuvia katseltuani voi välttää mielikuvaa Megan Foxista, on teissä sen verran samaa näköä kuitenki (tätähän tuskin olet koskaan kuullut.. :D)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

No aika harvin tulee kyllä verrattua Meganiin, että kiitos vain <3 Eihän hän ole kuin maailman kauneimpia naisia!

sannnij

ehkä paras liukuvärjäys mitä oon hetkeen nähnyt ! oikein upee ja luonnollinen lopputulos

Nina

Pitäisi varmaan itsekin värjätä ihan ammattilaisella, ettei tulisi tälläistä pöhköpehkoa kuin minulla. Tosi hyvin sopii tuo liukuvärjäys sinulle, tosin en ylläty yhtään jos aiemmin on kampaaja vähän ihmetellyt, jos asiakas on halunnut värjäyttää itselleen tyvikasvun. :D

xoxo Nina

aaaaaaaaa

hei osaatko sanoo mitä ihan tarkalleen sanoit kampaajalle?:D aikalailla tollasen tukan haluisin itsekkin ja keskiviikkona kampaaja enkä osaa kuvailla mitä haluan muuta kun että liukuvärjäys

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kuvan kanssa on kai parasta mennä, niin kampaaja näkee ihan konkreettisesti mitä haet. Käy nopeasti lehtikioskilta hakemasta joku sinua miellyttävä kuva. (useimmiten edelleenkin se Jennifer Lopez on hyvä :D) Näytä kuvaa ja selitä, että haluat tumman pohjan "juurikasvun ja valempaa latvaa/raitaa.

sofia

sopii sulle ihan sika hyvin toi liukuvärjäys :)! taidan itekki harkita tollasta :)!

fashionsituation.blogspot.com <3

miu

Aivan UPEAT hiukset! Miten oikein ohjeistit kampaajaa, että sait tommosen lopputuloksen? Vautsi!!

Fiipi

Mulle kävi hauska juttu kampaajalla viime vkolla. Viime kampaajakäynnistä oli tasan 6kk ja 2pvää. Kampaajani oli äitiyslomalla kolmisen kuukautta ja edellisellä kerralla pätkittiin sen verran hiuksia että jaksan odottaa kevääseen saakka. Istuin penkkiin ja kampaaja sano että wooow sulla makee tukka, katopa näitä kuvia mitä asiakkaat tuonu (julkkiksia pitkällä kasvurajalla ja vaalealla latvalla), naurahdin ja sanoin että hei miehän oon jo valmis, moikka :D No vähän kuitenkin tasoiteltiin ja kirkastettiin vaaleiden latvojen väriä ja ihmeteltiin kuinka hyvä mulla on oma väri kun se ennen (muutama vuosi sitten) näytti tummaa kasvurajaa vasten siltä että alta kasvaa kalju.
Mutta kauniit ovat hiuksesi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram