Muutama kuva nopeasti vain tähän väliin. Täällä on mielettömän kuuma päivä meneillään (ei voi valittaa), mutta kun päivä on pullollaan ohjelmaa ja mittari näyttää +35, niin tuntuu että aivot kiehuvat vain puurokattilana ja on parempi vain julkaista nyt muutama kuva ja jättää kuulumiset huomiselle :)

Kommentit (15)

aura

ihania kuvia, mutta sun biksut vei mun huomion! Itsellä vaikeuksia löytää hyvin istuvia.. Mistähän noi mahtaa olla? :)

Sara

Hei Julia,

Olisi joskus todella mielenkiintoista kuulla näkemyksiäsi ja kokemuksiasi Etelä-Afrikasta, hieman eri näkäkökulmasta tosin kuin normaalisti :) Erityisesti itseäni kiinnostaisi ajatuksesi siitä, kuinka epätasa-arvoisuus valkoisten ja mustien välillä näkyy sinun ja siellä asuviesi ystävien mielestä? Valitettavasti saamme lehdistä lukea, että apartheidin valitettava, kauhea ja surullinen perintö näkyy ja vaikuttaa vielä tänäkin päivänä. Oletko siellä monesti lomaillessasi tutustunut aiheeseen enemmän? Sitten toinen kysymys liittyy turvallisuuteen. Tästäkin saamme lukea lehtien palstoilta yms, että esimerkiksi Johannesburg on todella vaarallinen ja pimeällä pitää tiettyjä alueita ehdottomasti välttää. Onko sinun mielestäsi Etelä-Afrikka turvallinen kohde ja liioitteleeko media tässä? Kiitos jo etukäteen vastauksistasi! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olenkin niistä jo joskus kirjoittanut, mutta voisin tämän reissun jälkeen taas vähän avata omia näkemyksiä ja havaintoja täältä enemmän :)

Mutta nyt näin pikaisesti vastattuna, niin kyllä valitettavasti hieman näkyy vielä apartheidin jäljet. Ei niinkään vihamielisesti, mutta ehkä vain siinä, että vaaleat ja tummat eivät kovinkaan paljoa "hengaile" vapaa-ajalla keskenään. (ainakin sen mitä itse olen nähnyt, en tiedä onko muilla alueilla asia eri tavalla). Kaikki ovat kuitenin hyvin kohteliaita toisilleen, mutta eivät vain vietä aikaa keskenään niin paljon kun olisin ehkä luullut.

Ja se mitä tuohon turvallisuuteen tulee, niin kyllä täällä pitää vähän varuillaan olla jos pimeän aikaan kuljeskelee tyhjillä kaduilla yksikseen, mutta maalaisjärjen kanssa pärjää :) Johannesburg taas on aika eri asia. Ihan erilainen kaupunki ja todella paljon vaarallisempi kyllä.

Vivian / moonshapedlittlebox.b...

Vau, miten kauniita kuvia! :) Kelpaisi lomailla tuollaisissa maisemissa, ei voi muuta sanoa. ^^

Aliisa

On kyllä ihanan näköstä tulee itellekkin matkakuume! Ja mistä noi bandeau bikinit on ostettu, ne on tosi kivat?

turkiskypärä

Äääk. Miten selviät hengissä hiukset auki noissa lämpöasteissa? Ja vielä musta hattu päässä? Mulla iskee epätoivohiki kun katselen näitä kuvia :D

Kirjoitustyylisi on paras kaikista. Elämäsi ja tyylisi on kaukana omistani, mutta herkulliset reseptit ja herkullinen kirjoitustyylisi pitävät minut tiukasti lukijanasi.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, täällä lämpötila vaihtelee ihan koko ajan ja välillä on jopa melko viileä, kun sitten taas seuraavana päivänä hirveä helle :) Iltaisin käytän välillä jopa nahkatakkia ja pitkiä housuja :D

Ja kiitos kun luet <3

Kiia

Voi että, mitä kuvia taas... Matkakuvat sai alunperin mut sun blogin pariin, ja nyt kun kattelee taas näitä niin ei ihme! Lisää lisää vaikka oma matkakuume tässä kasvaakin ja pieni kateus nousee pintaan :D Ps. Mulle tulee vähän LA Madde mieleen susta ton mustan hatun ja aurinkolasien kanssa!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, kiitos :) Ja matkakuvia on sellainen määrä varastossa jo, että melko pitkään niillä kyllä teitä vielä kiusaan :D

Em

Ihana toi asunto! Mä en varmaan koskaan muuttais tuolta pois. Ja tuon altaan täytyy olla super ihana tuollaisia kuumina päivinä. Mukavaa loppulomaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram