Ihan mukavaa olla kotona vaikka tuntuukin että taivaalta sataa vähintään jotain sorbettia suoraan päin naamaa.
 

Olen pysytellyt suosiolla melkein koko päivän sisällä. Järkeilin että saan hyvällä omatunnolla tehdä niin, koska sain eilen yllätyksekseni pakotettua itseni pitkälle lenkille tuonne ulos. (Luistinrataa muistuttavalle asfaltille). En yleensä edes tykkää juosta talvisin, mutta olin niin jumissa ja solmussa vieläkin pitkän lennon jäljiltä, että oli jokin pakottava tarve vain päästä pinkomaan kovaa vauhtia johonkin suuntaan.


Yllättävän solmussa olinkin, vaikka saimme kaikki Kapkaupunki-Lontoo lennolla omat penkkirivit ja nukuin ennätykselliset yhdeksän tuntia! En koskaan nuku putkeen lennolla luultavasti kahta tuntia pidempään, mutta yölento, korvatulpat, silmälappu, kolme vilttiä ja oma penkkirivi tuudutti minut nyt kyllä täysin uneen.
Olin niin onnellinen kun sain kaikki kolme tyynyäkin! Niitä lentokoneen tyynyjä mitkä ovat lähes yhtä muhkeita kuin pölynimurin tyhjät pölypussit, mutta kyllä niistä kolmesta lopulta jokin keko tuli.


Urhoollisen lenkkini lisäksi olen toteuttanut uhkailuni ruisleivän nakertamisesta ja tv:n katselusta. Tietysti vähän myös siivoillut, kokkaillut, tehnyt töitäkin, purkanut matkalaukut ja liukunut edestakaisin asuntoamme skeittilaudan päällä yökkärissä. 
Oli sitten pakko sellainenkin ostaa erään tuttavan surffiliikkeestä kun hyvällä hinnalla sain. 

Olin innoissani kun koko lauta mahtui vielä pyöriä irroittamatta matkalaukkuun ja nyt olen innoissani kun eteisemme käytävä on sen verran pitkä, että siinä voi hyvänkin matkaa jo liukua. Wiihii ja edes takas vain.

Paras ostos ikinä.

 

Kommentit (5)

Elina

Kauniita kuvia!:) oletko tehnyt teidän asunnosta mitään postausta, itse en ainakaan muista lukeneeni sellaista.. Olisi kiva nähdä millainen asunto teillä on:)

Netta

Joo minuakin kiinnostaisi nähdä kuvia asunnostanne :) Asuntoesittely :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Haha, olen aina miettinyt että teen asuntoesittelyn sitten uudessa kodissamme (meidän on pitänyt muuttaa joku sata vuotta sitten). Olen aikamoinen perfektionisti ja en ole vieläkään päässyt laittamaan asuntoamme täysin sellaiseksi kun haluaisin ja siksi jotenkin ei ole innostanut tehdä kotipostauskia täältä, mutta ehkä sillä ei ole niin väliä :) Ehkä voisin kuvailla jotain hieman enemmän täältäkin.

Jennyy

Voin niin samaistua tohon sisäskeittailuun! Mua katottiin vähän silmät pyörien ku ostin tollasen pienen kruiserin kun en mikään skeittari oo koskaan ollu, "noihan on ihan pikkupoikien ja teinien leluja"... Eikä ole! Oikeesti niin loistava keksintö, ja sisällä kruisalun lisäks tosi kätevä ulkona liikkumiseen myös. Tommonen pieni on mulla kulkenu reissussaki mukana ku menee kätevästi käsimatkatavaroissa. Ja sit oikeesti paras, ihan paras juttu: lentokentällä skeittaus. Siellä on niiiin täydellisen silkkinen lattia ja voi vaan kruisailla hidastelevien ihmisten ohi. Ja mitä parempaakaan tekemistä voi keksiä jos on muutama ylimääränen tunti kentällä? Hahha ei mulla muuta, terkuin toinen vähän innostunut. Ps. Nekin kaverit jotka puisteli päätään tolle hommalle on nyt koukussa.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahaha, ihan mahtavaa! Itsellänikin kävi mielessä ottaa lauta käsimatkatavaroihin ja rullailla pitkin kenttiä, mutta Saara sanoi, että heiltä oltiin otettu lauta pois kentällä juuri tuon takia, niin en sitten uskaltanut :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram