Kommentit (16)

Hanna

JIPPIIII! vaikka vaihdat blogin nimen, sisältö ei muutu! ehdottomasti lemppariblogini (:

Roosa

Kaikkein hauskin olisi jos laittisit nimeksi (c) Julia Toivola, jolloin olisi jotain vanhaa (ocean child) ja omaperäistä (kyseisen merkin merkitys) yhdistettynä, mutta silti blogin nimi olisi sama kuin nimesi ja näin ollen helppo lausua jne, kirjoitti sen (c)-merkin tai ei:) tykkään kyllä mihin tulokseen päädyit:)

Jonna

Sait muistaakseni vähän aikaa sitten blogin kautta epilaattorin. Oletko käyttänyt siitä, ja jos olet, niin onko ollut hyvä? :)

nooora

Hyvä valinta, toivoinkin että päätyisit tähän. Jos ei omalla nimellään voi kirjoittaa niin millä sitten. Lisäksi nimesi on vielä kaunis :)

marj

Mainio valinta! Ei tule ainakaan tarvetta vaihtaa blogin nimeä uudelleen (jos et päätä yllättäen vaihtaa omaa nimeäsi) :D Ja kyllä noin kauniilla nimellä kelpaa blogatakin!

Haidi

No nyt on ainakin nimi johon et kyllästy! Hyvä valinta ja kauniilla nimelläsi onkin hyvä bloggailla :)

Liina

Multa on vähän jäänyt ohi, että miksi sä nyt vaihdat blogin nimeä? :) Mun mielestä toi oc-etuliite on just hieno! Ja se jää mieleen tosi hyvin, eikä ole mikään pitkä nimi :)

sirpa

Ihana! Itsekkin pidän omalla nimellä blogiani. :) Oisian se "coolimpi" jos muuttaisin sen jotenkin mm. amerikkalaiseksi. Zirpa tjsp. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram