Lauantain juhlat jatkuivat ruoan ja juomisen merkeissä.
Koska minä olin ruokavastaavana, oli tarjolla mitäs muutakaan kuin poronappeja! Niin ja vähän lohisalaattia, pikkuleipiä ja kakku. Ei yhtä kakkua, vaan kaksi tietysti.
 

 

 

 

 

 

 

 

Meitä oli täällä meillä pieni viiden hengen tyttöporukka ja lisää testosteronia tuomassa Lauri, joka loisti läsnäolollaan- eli nukkumisella.  Kuka pystyy nukkua, kun viereisessä huoneessa kälättää akkalauma?

 

 

 

 

 

 

Kun juorut oli juoruttu, mahat täytetty, muutama drinkki kumottu ja nenät puuteroitu- lähdimme kohti muuta juhlakansaa keskustaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tätä kutsutaan hellyydeksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja tytöt varastivat kakkutuliaisista kortisteet.

Siellä rantauduimme Kappeliin, missä oli ravintolan kesäkauden avajaiset. Paikka oli täynnä, siis aivan tupaten täynnä, mutta kaikesta siitä tungoksesta, tönimisestä, vessajonoista ja taistelusta baaritiskille huolimatta meillä oli todella hauskaa ja viihdyimme paikanpäällä tietysti loppuun asti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aamun koitteessa käppäiltiin Saaran kanssa hakemaan Lauri töistä. Tai ehkä toisinpäin, koska olimme kyytiä kalastelemassa.
Aina kaikkina niinä harvoina lauantaiöinä kun olen liikenteessä jaksan ihmetellä taksijonojen pituutta. Silloin kun minä käyn ulkona (säälittävä sunnuntai) taksien jonot koostuvat takseista ja ihmiset loistavat poissaolollaan.

No, nyt on juhlat juhlittu (vaihteeksi) ja täydellisesti onnistunutta lauantaita ei tarvitsekkaan ihan heti lähteä yrittämään uusiksi.

 

 

Kommentit (13)

Anonymous

ihailtavan täydellisen näköinen suklaakakku! onko oma tekemäsi? reseptiä jakoon! :)

Julia

Anonyymi,Voi ei, minä en olu koskaan ollut mikään kakkumestari :D Kakut on ostettuja.Sofiina,kaikki meni viimeistä murua myöten sitten viimeistään viideltä aamulla :D

hheidi

Onko sulla ohjetta noihin poronappeihin vai teetkö vaan omasta päästä? Kiinnostais kokeilla, ku tykkään lähes kaikesta missä on poroa. :D

Anonymous

naminami noi poronapit! Mutta voi ei poltatko sä? Ajattelin että olisit sellai "fresh", semmonen terveysintoilija :D

Senja

siis nostan kyllä hattua noille tarjoiluille! en pysty edes kuvittelemaan että ite jotain läheskään ton kaltaista saisin aikaan :D kun on mun vuoro kutsua kaverit kylään, haen alepasta tuckeksejä, rypäleitä, sipsii ja ehkä dippii jos oikee innostun, lol :D jos poronappien ohje tulee niin lupaan kokeilla, viikon päästä kun pitäisi jonkin sortin synttärit koittaa järjestää.......ja kaunis oot, niin kuin aina :)

Julia

Katariina,Oli kyllä ja ei se ruoan teko vaikeaa ole :) seuraa vaan ohjeita ja se on siinä!hheidi,poro on kyllä hyvää :D ohje löytyy nyt tuosta linkistä yläpuolella.RagDoll, poronappien lisäksi on pieniä karjalanpiirakoita, missä on kahta eri maustevoita ja munavoita. Lohisalaatissa on sekalaisesti salaatteja(rucolaa,pinaattia ym) keitettyä kananmunaa, kirsikkatomaatteja, retiisiä, pennepastaa, lohta ja kastike.Tellu, nyt on linkkinä yläpuolella.Anonyymi,Drinkit ovat oma sekoitukseni vodkaa 2cl bacardi razzia 2cl, murskattua limeaä ja appelsiinia, sekä mansikan makuista soodaa.Anonyymi,valitettavasti joo :( mutta vain kun olen ulkona, tai joskus jos menee oikein hermot töissä. Arkena en polta ollenkaan ja voi mennä viikkojakin polttamatta. Tyhmää kun ei lopeta ollenkaan, vaikka en ole mitenkään koukussa.Senja,No kyllä sellainenkin tarjoilu passais minulla ja hyvin! nam! mä vaan oon tällänen höösääjä, kun tykkään tehä kaikkea :)

Katja

oi miten ihanat tyttöjen juhlat :) kuvista oikein välittyy kuinka hauskat pippalot oli kyseessä :)mukavaa viikkoa sinulle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram