Kotona ollaan ja tosiaan muutamaa kymmentä hyttysenpuremaa, hienoa kokemusta ja pari kiloa grilliruokaa mahassa rikkaampana.
Niiden lisäksi juhannukseemme mahtui saunomista, uimista, aurinkoa, myöhäisiä iltoja, ihania ystäviä, naurua ja pariskunta-pihaolympialaiset.
Jep. Mökin isännät olivat laatineet vähän ohjelmaa ja täytynee sanoa, että kun kuulin olympialaisten lajeihin kuuluvan mm. karaoke duetto ja paritanssi, teki mieleni mieluummin piiloutua puskaan, kuin pompahtaa parrasvaloihin. En ole yleisön edessä laulavaa ja tanssivaa tyyppiä. – yhtään.


Eipä siinä mitään huumorillahan vaan eteenpäin, muutama lasi viiniä ja erittäin paljon heittäytymistä ja hyvinhän me pärjättiin.
Jäipähän ikuisesti mieleen miten me Laurin kanssa "tanssittiin" meille arvottua salsa-tanssia valoisana kesäyönä kostealla nurmikolla. Opeteltiin muutama liike YouTubesta (joltain mustalaisten takapihatanssi videolta), naurettiin ja hölmöiltiin. Onneksi Lauri on sen veran vahva että saatiin muutama nostokin aikaiseksi ilman että tömähdän turvalleni nurmikolle.
Ja täysin yllättäen voitettiin koko tanssiosuus! Joo, olihan koko homma ihan leikkiä, mutta tuli siitä aika mahtava fiilis.
Lisäksi oli uintia, melomista, eukonkantoa, tarkkuusammuntaa, pituushyppyä, tikanheittoa ja sanaselityspeliä. Kyllä ihan muutaman kerran sai nauraa ja voin kertoa että pitkä matka lumpeiden seassa uiminen ei ole vahvuuteni, mutta tikat osuivat tukevasti tauluun ja eukonkatokin on näköjään meidän laji.


Nyt hyvillä mielin ja erittäin väsyneenä takaisin arkeen. Olo on tosiaan kuin jet lageissa. Olen nukkunut tänään jo kahdet päiväunet.

Pahoittelen kuvasaldoa. Olisin itsekin halunnut ikuistaa meidän salsat kuville, mutta kamerani yritti olla lomalla.

Kommentit (10)

Fiipi

Kuulostaa todella hauskalta juhannukselta! Minä treenasin, kävin lenkillä, söin tarkasti punnittuja karkkeja vähän ja samalla tavalla punnittuja sipsejä ja katsoin kolme kertaa Salmon Fishing in the Yemen-elokuvan (kiitos C More ja Ewan McGregor). Erilainen juhannus, eikä haitannu yhtään. Onneksi seuraava on vasta vuoden päästä!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

:D Mä olin tosiaan meijän juhannuksen jälkeen niin väsynyt, että ei ollenkaan kuulosta mun korvaan tuo sun juhannus hullummalta vaihtoehdolta ens vuodeksi!

Annina

Super kivan kuuloinen juhannus teillä on ollut!:) Olin muuten Barcelonassa viime viikolla ja kävin katsastamassa La Boqueria -kauppahallin, se oli ihan mahtava. Yritin myös mennä RA:han lounaalle, mutta ravintola on nykyisin auki vain illalisaikaan. Jäipähän jotain ensi reissullekin. Halusin siis vaan kiittä sua mahtavista vinkeistä, eli kiitos!:)

Laura

Hahaa voi vitsit miten mahtava idea toi pariolympialaiset! :) Hurjan hauskalta kuulostaa. Tosi kauniita kuvia sinusta muuten, erityisesti tuo jossa istut laiturilla on aivan ihana! :)

millaaa

Oooohh, oon ettiny tolalst savujuttua ihan sikana :--) Mikä ton nmi on ja mistä toi on hankittu?

Jasmin

Heips. En tiedä näätkö enää näitä vanhempia kommentteja, mutta ajattelin silti yrittää kysäistä, että mistä toi neuleesi, mikä sinulla on päällä näissä kuvissa, on ostettu? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram