Olen löytänyt hyvän autopesulan. Vihaisten miehien autopesula. Tämä on jo toinen kerta kun vihaiset miehen saavat autoni jalkamatot puhtaiksi ja vanteen hingattua siitä kaikesta ihme mönjästä kiiltäviksi. Hintakaan ei ole paha; sisä –ja ulkopesu 50€. Aikaisemmin olen maksanut toisessa paikassa enemmän ja matot ovat jääneet likaisiksi ja ne vanteet tumman tahmaisiksi. Ymmärränhän toki, että matolle valunutta akkuhappoa ei ole helpoin taikoa pois, mutta vihaisilla miehillä taitaa olla aineet siihenkin.
Älkääkä kysykö miksi se akkuneste oli siellä matossa, tai mikä on autopesulan oikea nimi. En muista sitä, mutta se on jossain Elielin aukion parkkihallissa ja autonpesijät näyttävät todella vihaisilta.


Nyt on siis puhdas auto millä suunnata juhannuksen viettoon. Meillä taitaa olla aika pariskunta painotteinen pidennetty viikonloppu, nimittäin lähdetään viiden pariskunnan voimin mökille ja olen tästä huikean innoissani! Aion (satoi tai paistoi) uida järvessä, syödä grilliruokaa terassilla ja juoda viiniä myöhään yöhön!  
Veikkaan että niin moni muukin ja muutenkin juhannusriemujen keskellä kukaan teistä ei varmaan istu koneen ääressä lukien tätä blogia, joten en ota paineita päivittää seuraavan kerran kun vasta sitten palattuamme normaaliin arkeen, tai edes lähelle sitä :)


Ihanaa juhannusta siis kaikille! Muistakaa nauttia – ihan kaikesta.Kommentit (7)

Melina / Minishow

Hyvää juhannusta! Upeita kuvia jälleen kerran! Ihan pakko kysyä, millä linssillä / asetuksilla ne otettu vaiko muokattu?

Veera E.

Täytyy varmaan joskus kokeilla tuota vihaisten miesten autopesulaa. Upeita kuvia olet ottanut ! Hyvää & ennen kaikkea rentouttavaa juhannusta! :)

t. Veera

Nina

Täältä löytyy vihaisten miesten pizzeria. En kylläkään suosittele ostamaan sieltä mitään, niistä ei tiedä jos vaikka sylkeevät äkäpäissään ruokaan, ovat sen verran nyrpeän näköistä jengiä kun tulet heidän loputonta taukoaan häiritsemään pizzanälissäsi. :D

Onneksi kesällä on grillaus. <3

xoxo Nina

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram